Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg venter noen uker før jeg begir meg ut på dette reputation greiene til å få flying. For mange spillere som var pålogget etter patchen kom, dessverre. Føler ikke helt for å snu døgnet på hodet for å gjennomføre disse forbanna world questene.

 

I mellomtiden har jeg det nå utrolig morsomt med å spille på piratserver som ikke har nyere patch enn 1.12. Level 25 Druid nå. Gikk igjennom The Deadmines og fikk flaks med at det jeg trengte droppet. Veldig bra scriptet var den også, selv om det var et par småting som ikke var helt 100%. Golems som disse goblinene spawnet gjorde litt vel mye damage i forhold til det jeg husket, og stemmen til Mr. Smite manglet når man fyrte av kanonen.

 

Er også en del "twinks" på denne serveren. En level 19 mage hadde et par hundre HP mer enn det jeg har i level 25, hehe. I motsetning til Legion, så sloss man i det minste ikke imot vegger. Blir interessant å se hvordan STV blir. I gamledager var det egentlig verste stedet med tanke på ganking (men fortsatt ikke i nærheten av like ille som Legion).

Lenke til kommentar

Har visst ikke gått glipp av noe spessielt ved at Court of Stars etc har vært bare Mythic, da instancene suger mer enn de andre instancene

Liker instancene i de forrige expansions mye bedre, hvor alt var mer rett fram og en ikke skippet halve instancen 

Skjønner heller ikke hvorfor det ennå ikke er mulig å eksludere instancer fra listen, sånn som en har kunnet gjort for BGs i noen år

Ville i såfall eksludet Court of Stars og Vault of the Wardens, fikk begge på henoldsvis Retri og Boomkin

 

Har i dag funnet en "bug", ved at når en står i Dalaran så er det en WQ i Broken Shore, men når en kommer dit så er det ingen WQ, og jeg fant grunnen, fordi Disruptor er aktiv, world boss okkuperer plassen

 

Mangler i underkant av 4k rep til flyging, så det blir etter påska

 

Skulle gjerne spilt litt Vanilla selv, men har ikke lyst til å spille på private/pirat servere, men den dagen Blizzard får rævva i gir..

Lenke til kommentar

Ja, ulempen med piratservere er at dem kan forsvinne like raskt som dem oppstår. Den jeg fant har vært online i et godt år nå, så håper det holder seg. Er noe høy ping (rundt 80ms), men ikke opplevd noe connection problemer til nå. Serveren er såkalt "blizzlike" også, men det kan egentlig ikke helt sammenlignes med slik det var. Alt koker ned til hvor bra database serveren har og hvor bra scriptingen er. Utrolig mange snodige småting. Ikke uvanlig at monster sitter fast i objekter, corpse fortsatt targeter deg og roterer rundt på bakken, objekter som man ikke skal kunne klikke på er klikkbare (ofte med en generisk "greetings" tekst), monster som har spasmer i luften osv osv. Blir spennende å se hvor bra scriptingen er på stats, enchants og slikt. Siden jeg har druid, så blir det noe mer komplisert i forhold til hvordan ting fungerer. Hvertfall i gamledager var det veldig vanlig at f.eks. +weapon damage enchants var bugget.

Endret av samaron
Lenke til kommentar

Heads-up:
Kirin Tor har en rep token for Legionfall nå. 750 rep, tilsvarende omtrent 10 broken shore quests. Kutter ganske rått ned på tiden til man kan fly.

 

 

Edit:
Shadow priest er så elendig i wpvp at jeg blir sjuk av det. Går ikke å rampe opp damage over tid når du er død før du får gått i void form. Er nødt til å spille aggressivt og lande mind blast tidlig for å ha noen sjanse til å nå første voidform. Samtidig har Demonhunter ekstrem burst tidlig, og en god silence. Helvete.

Endret av Roedthaarogfregner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...