Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Jeg spiller Horde på Outland og ser bare Alliance. Lange corpse runs er det også... Hadde vært utrolig mye enklere om man i det minste fikk flying som ghost for å gjøre det hele mye mer behagelig, siden Blizzard allerede har forenklet mye annet. Hadde vært fint med null penalty som følge av PvP griefing. Svært urettferdig at jeg må vente flere minutter for å resurrecte pga flere alliance dreper meg hele tiden.

 

Skjønner ikke helt dette Mythic greiene... Mythic+? Har sett noen har snakket om Mythic Keystone, så man må ha nøkler for å få tilgang til Mythic? Trodde nøkler var fjernet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mythic+0 krever kun en gruppe og de fleste krever 840+

Skal en gjøre Mythic+1 og oppover så må en ha en tilsvarende keystone

Er ingen ekspert på Mythics, men sånn som jeg har fortstått det så får en +1 keystone fra +0, +2 keystone fra +1 etc.

også får man høyeste keystone i en kiste i begynnelsen av neste WoW uke, så en slipper å begynne på nytt hver uke

Lenke til kommentar

Fikk prøvd meg på en mythic dungeon i går. Kom i kontakt med en person som var i en guild jeg var i tidligere i Burning Crusade utvidelsespakken som ordnet en gruppe. Ble Darkheart Thicket. Fant først ikke ut hvor dungeonen var, da ingenting egentlig er lagt opp til å faktisk fysisk møte opp slike steder. Når jeg endelig kom meg dit så gikk det egentlig ganske greit. Var mer slik jeg forventet en dungeon skulle være, litt og litt om gangen, ikke sope med seg halve dungeonen som folk gjør på heroic mode. Var også om DPS, at den var for lav. Sån 130.000 eller noe, men en annen sa jeg hadde litt over 300.000 med AoE damage. Har ikke skjønt enda hvordan man sjekker det eller hvordan man forbedrer det, men men. Var ikke akuratt problematisk å fullføre. Fikk en keystone for The Arcway, men ingen av dem andre kunne gå der pga manglende reputation.

 

Plager meg fortsatt grønn at vakter i byer ikke gjør noe skade. Dem gjør jo mindre skade enn monstere også... Thunder Totem har sån 20+ alliance og kanskje 2 horde. I skrivende stund blir jeg corpse campet av en rogue. Når han angriper kommer det normalt flere som hopper på meg også for å hjelpe. Blizzard burde virkelig gjøre noe med skadeomfanget til vaktene sån dem faktisk beskytter spillere (slik det var før), eventuelt gjøre justeringer med dette cross-realm greiene sån spillerbasen ikke er så seriøst ubalansert. Er også latterlig at man blir satt sammen med servere fra andre språkgrupper som faktisk ikke kan engelsk (eller bruker samme alfabet).

 

Vil fortsatt gi spillet en sjangs til tross for at det er svært omfattende endringer etter Wrath of the Lich King. Må si det har vert et stort sjokk å forsøke meg på spillet igjen da det er totalt annerledes. Per nå føler jeg at jeg heller vil spille spillet slik det var før, gjerne før første utvidelsespakke, men det får heller forbli i minnene. Fortsatt mye jeg ikke har prøvd, så har fortsatt håp om at spillet kan bli noe mer behagelig og ikke en treg og kjip opplevelse. Forhåpentligvis gjør Blizzard noen justeringer ved neste patch.

Lenke til kommentar

Fortsatt mye jeg ikke har prøvd, så har fortsatt håp om at spillet kan bli noe mer behagelig og ikke en treg og kjip opplevelse. Forhåpentligvis gjør Blizzard noen justeringer ved neste patch.

 

Nå vet jeg ikke helt hva du håper de justerer i kommende patcher, men det blir endel klasseendringer kommende uke når 7.1.5 går live. Neste etter det er naturlig nok 7.2 med endel nytt innhold, og i tillegg flying i Legion. Når det gjelder ganking så er det ikke så mye å gjøre dessverre, annet enn å betale for å bytte server. Å spille på en veldig ubalansert pvp server er kjipt om du alltid er i mindretall, og det er ganske utrolig at Blizzard ikke kan tilby noe løsning annet enn å ta seg betalt overpris for å sende deg til en annen server.

Lenke til kommentar

For mange servere og cross-realm er ikke løsningen da det ikke funker over alt

Eneste plassen jeg har sett Alliance i år er utenfor Kara 

 

WoW var også mye enklere for noen måneder siden, da det var flere spillere, tok mye kortere tid å lvl, da det tok mye kortere tid å gjøre quests

Det er minuset med at alle soner skalerer med din level

I forrige expansions så kunne en gjøre dungeons for å komme seg opp i level, for så å gjøre sonen som var litt enklere, og/eller hoppe over soner

Lenke til kommentar

Ja, det skaleringsgreiene er noe tull. Ser ut som dem prøver å ta en Elder Scrolls på det. Suger også når jeg prøver å ta en elite. Går helt fint solo, men så kommer et par alliance spillere, angriper eliten, og HPen stiger betraktelig for å skalere. Selvsagt løper dem vekk og jeg står der med en elite jeg ikke kan ta alene.

 

Serveren jeg spiller på var helt fin når jeg startet på den i 2005 eller når det var. Er dette cross-realm greiene som har gjort spillet ganske håpløst ubalansert med spillerbasen. Serveren er merket som "full", så en server migration option burde vel dukke opp snart.

 

Det jeg håpte Blizzard gjør noe med i neste patchene er ubalansen i spillerbasen. Gjøre noen endringer med dette cross-realm greiene sån spillere av samme faction ikke er noe jeg ser en gang i skuddåret (og da også kraftig redusere griefing).

Lenke til kommentar

Er serveren full så er den nok full av Alliance, samme som at Kazzak har 90%++ Horde

De som er i mindretall emigrerer til andre servere der de er i flertall og cross-realm fungere stort sett bare når en ikke er på Broken Isles

Drar en f.eks til Pandaria så er det 50-50 av horde og alliance

Lenke til kommentar

Tar meg også en pause igjen nå når spilletiden for denne måneden går ut om et par døgn. 7.1.5 kom mye senere enn jeg hadde trodd, noe som betyr at det nye innholdet som er av interesse for meg fortsatt er rimelig langt unna (7.2).

 

Ellers kjipt å se at wow tokens fortsetter å stige i pris. Trodde det skulle stoppe rundt 100k, slik det lå an lenge, men nærmer seg 125k nå. Lurer på hva det ligger på når jeg kommer tilbake..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...