Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-8OkEXm

 

jeg skrev at de har fått ganske mange flere til å jobbe på spillet.... sier jo seg selv at jeg ikke tror de "samme" folkene jobber med spillet....

 

Haha my bad  :laugh:  :)

 

## sitatpyramide fjernet av ilpostino ##

Endret av Slettet-8OkEXm
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Nei men de sjekker jo tråden ofte uansett. Og vi slipper gigantiske sitatpyramider. Trenger virkelig "motparten" å få beskjed om at du har svart  ";P" ?

 

ja

Lenke til kommentar

Innlegg med overdreven quoting, aka pyramidebonanza, er redigert for å forkorte lengden på posten. Quoting er bra for å vise hvem dere siterer men pass på at det ikke blir overdreven bruk av denne funksjonen. Det er ikke nødvendig at folk får slitasjeskader på scrollefingeren for å komme frem til det dere har skrevet.

Reaksjoner på dette skal som vanlig ikke kommenteres i tråden men kan gjerne tas på Personlig Melding. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Man kan vel invitere folk cross-realm disse dager? Så man er vel ikke avhengig av å være på samme server, om man ikke ønsker å få alle inn i samme guild da.

 

 

Er det ikke mulig å være i samme guild cross-realm?

 

Bare i realms som er "connected", altså realms som på en måte er slått sammen slik at det i praksis fungerer som én realm. Dette er vanligvis 2-3 servere. I mitt tilfelle er det Kilrogg-Nagrand-Runetotem, så spillere på disse serverne kan joine hverandres guilder, handle med hverandre osv. Spillere jeg ser ute i verden eller i instances, og som ikke er fra disse serverne, er det du kjenner til som cross-realm, og dem kan jeg ikke invitere til guilden min eller trade med.

 

Jeg kan derimot invitere spillere fra andre servere til et vanlig party, det er det ikke noe i veien for.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Feral Druid har ganske syk self healing, som gjør utslag når hele grupper holder på å gå i dass. Hva gjelder soloegenskaper (hos DPS-klasser) er det dog ingenting i forhold til beast mastery hunter. Hvis du ser en BM hunter dø, så er det bare Feign Death :p

 

Skal dog sies at uten BM hunter hadde jeg ikke spilt WoW. Klassen er OP, som bare F, og burde nerfes om klassene skal sidestilles, men om det skjer har ikke jeg lenger noe å gjøre i spillet. 

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar

Virker som det blir færre WoW-paneler på Blizzcon i år kontra ifjor om vi skal tro MMO-Champion sin lekkasje av planogrammet. Det virker jo noe merksnodig? StarCraft II som har Legacy of the Void rett rundt hjørnet har heller ikke mye floor time, ei heller Diablo 3 som alle var sikre på at kom til å få lansert en ny utvidelse på årets Blizzcon.

 

Voldsomt til fokus på Heroes of the Storm og Hearthstone faktisk... Og naturligvis endel på Overwatch. Ingen Warcraft-Movie paneler heller skal vi tro lekkasjen, det er jo også ganske så overraskende i og med at filmen kommer neste år og man skulle tro Blizzard vil sette i gang hypetoget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...