Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det verste var jo at vi wipet ene gangen fordi Rock løp etter meg når jeg tok shadowmeld >.>

D'oh!

Rock er jo smart da. :innocent:

 

Men morsomt var det uansett.¨

 

Edit: Nagina, vi har en fyr i guilden som har rundt 6-7k dps på twins hvis jeg husker rett.

Han er combat. :)

Endret av n4w
Lenke til kommentar

Det ble nevnt dette med achievements for pugs tidligere i tråden.

- det er idioti.

 

Når jeg sluttet med wow raidet jeg i Last Resort, som er en top 10 i verden guild per dags dato om jeg ikke tar feil. Jeg har alt fra realm firsts til Freya hardmode som world 11 ellerno. Så jeg anser meg selv for en greit kompetent spiller.

- men siden folk som skal pugge ikke aner hva de skal se etter, så får jeg fremdeles ikke gjort noe.

Lenke til kommentar

Nå er det jo sånn at ikke alle har world firsts etc heller. Er utrolig mye noobs dere ute, både med og uten achivement.Eg ser ikkje noe gale i å se etter achivements, men man burde ikkje bare se på det. kan jo spør ka man har gjort før etc eller noe. Det eineste eg ikkje har full achi på no er toc10hc og toc25hc, og toc10hc gjør eg med guilden og toc25hc er bortkasta tid å pugge i de fleste tilfeller, så er ikke noe stress.

Lenke til kommentar

Synes det er mye greiere å si at dersom man fucker opp blir det kick. :)

 

Med å fucke opp mener jeg altså å gjentatte ganger stå i deep breath feks. - én gang er jo såklart greit (selv om det kanskje ikke burde være det ;)). Avsindig lav dps er heller ikke greit, eller alt for lav tps / healing output.

 

Rasker uansett med meg et par tanks, noen healere og litt dps fra guilden de gangene jeg kjører pugs (stortsett ony og voa) - så er jeg sikker på at iallefall 7-8 av de i raidet knows what to do.

Lenke til kommentar

Altså, hovedproblemet slik jeg ser det med PuGs er naturlig nok at man ikke kjenner folkene man inviterer til gruppen sin. Uavhengig av linking av achievement og gear score kan man fortsatt ende opp med spillere med hodet oppe i ræven - det er ingenting som kan endre på det.

Det eneste man egentlig kan gjøre er å ta en sjanse og invitere folk, for ingen mengde achievements linket eller gear score sjekket kan garantere for at personen man tar med ikke kommer til å gjøre helle PuG-en sur for alle.

Lenke til kommentar

Ble med i en guild raid i går, fader det var morsomt. Ulduar-25 og Ony-25. Vi gjorde de 2 første bossene, Flame Laviathan og Razorscale. Fy fader for en morsom raid. Vi wipet 2 ganger på Ony-25 fordi vi manglet 1 healer og 4 dps. Men 2. gangen vi wipa så var vel onyxia nede på 200k, og kun 10 stk tok henne fra 20/25% ned til 200k fy flate det var genialt. Alle var med å heia på. hehe

 

Vi tok henne glatt på 3. forsøk etter at vi fikk med 5 til og jeg fikk meg en i245 cloak til magen. ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...