Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 4 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Pass på at dere får tømt spillekontoene deres, spill i utland på nett blir forbudt, og pengene kan ikke sendes til norsk bank..

 

Dermed må man opprette bank-konto i utland for å ta i mot penger.

 

Dette innføres fra Mandag, og attpåtil med Frp i regjering..

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar

Det er vel lenge siden man ikke kunne sende penger fra utenlandske spillkonto direkte til norsk bank-konto.

Skal de blokkere e-wallets da eller? Tvilsomt. 

Kunne godt hatt en kilde på det du hevder.

 

 

Står litt om det her... Man må isåll ordne dette som jeg nevnte på en annen måte. Dette er en ny regel som kommer med Frp/Høyre på kommende blå-Mandag.

 

Det blir isteden NORSK TIPPING nettsider som skal brukes, (og som garantert skal ha penger av deg).

 

https://www.nrk.no/norge/stopper-overforinger-fra-utenlandske-spillselskaper-1.13483871

 

Utkløpp...

 

Testet spillene selv

Tiltaket blokkerer overføringer fra sju kontonumre, to av dem tilhører spillselskaper, mens de øvrige fem tilhører betalingstjenester selskapene benytter. Bettsson vil ikke bekrefte at de bruker noen av selskapene for betalingsformidling som blir rammet av Lotteritilsynets vedtak, men sier til Klassekampen at de vil jobbe for å fortsette å kunne tilby underholdningsspill til nordmenn.

Ifølge Klassekampen har Lotteritilsynet selv testet spillene, for å komme til bunns i hvordan transaksjonene foregår. Selskapene som er identifisert har tilhold i land som Polen, Finland, Danmark og Nederland.

Vedtaket skal iverksettes mandag, og ingen norske banker eller finansinstitusjoner har hittil motsatt seg pålegget. Med mindre spillselskapene finner alternative betalingsløsninger innen mandag, kan norske spillere risikere at innsatsen de har stående på kontoene sine ikke kan tilbakebetales på ordinært vis.

Avviser ansvar

Lotteritilsynet avviser at de har et ansvar for at pengene ikke går tapt.

 

 

Utkløpp slutt.. Altså ikke heller betalingstjenester er lovlig som mellombank til norske kontos, dermed må du Fysisk åpne en bank-konto feks i Sverige eller Danmark eller annet land...

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar

Står mer om det på klassekampen.....

 

Blokkerer sju kontonumre

For å omgå det norske forbudet, har utenlandske spill­aktører lenge benyttet selskaper som tilbyr betalingsformidling. Dette har vært kjent for Lotteritilsynet, men denne gangen har tilsynet testet spillene selv for å komme til bunns i hvordan transaksjonene foregår. I alt sju selskaper er identifisert, med tilhold i land som Polen, Finland, Nederland og Danmark.

Fem av disse er selskaper for betalingsformidling, to er spillselskaper. Normalt vil transaksjoner av spillepenger bli oppdaget av bankene, fordi de skal være merket med en egen varekode. Selskaper for betalingsformidling benytter imidlertid varekoder for andre typer tjenester, og går dermed under radaren for bankene. Fra mandag er bankene likevel pålagt å blokkere pengeoverføringer til de sju kontonumrene som Lotteritilsynet har oppgitt i vedtaket.

 

 

 

http://www.klassekampen.no/article/20170422/ARTICLE/170429984

 

 

Sånn jeg forstår så dreier det seg om iallefall betalingsløsningene til Betsson og Unibet... Samt tre til, pluss all finans i Norge steks banker og Paypal...

 

Offensiv mot spillselskaper:

• Fra mandag 24. april pålegger Lotteritilsynet norske banker å stanse overføringer mellom utenlandske spill­selskaper og norske kunder.

• Det er forbudt for norske banker å formidle penger til utenlandske pengespillaktører, men spillselskapene omgår forbudet ved å bruke selskaper for betalingsformidling.

• Sju kontoer rammes av vedtaket. De tilhører betalingsformidlingsselskapene Worldpay, Earthport, Trustly, Inpay og Entercash, og spillselskapene Staycool og Mangas Gaming.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...