Gå til innhold

SW: Sith and Jedi kan lastes ned. Hva synes dere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uploader filmen til FileFront nå. Dette er en nyere versjon av filmen i forhold til den dere andre har lastet ned før. Retting av småfeil (lyd/bilde) og ekstra kampscener med lyssabelen. Filstørrelsen er 150mb og Divx 6.0. Anbefaler alle og ta en titt ;) Vil være oppe om 2 timer.

Lenke til kommentar
:love: Jeg bruker makromedia flash. Fungerer med det samme prinsippet men bare at man må først lage lyssabelen i makromedia fireworks først. Men det fungerer.

4539282[/snapback]

 

Hvilket filmredigeringsprogram bruker du?

Jeg har prøvd å bruke flash filer selv, men bildet blir feil. Har du tips til oppsett i flash o.l?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-9MaQoRVt

Den filefront-serveren var grusomt treg, jeg lot dataen stå på i hele natt, og da jeg kom tilbake var det over 6 timer igjen. :p

 

Er det ingen som har et sted der det går litt raskere?

Lenke til kommentar
Takk for konstruktivt innlegg. Skal se hva jeg skal gjøre, men alle vi som har tenkt å lage filmen synes dette var et godt script. Alle på settet er SW-geeks og vi trenger ikke så mye direksjoner siden vi nesten har alt i hodet. Lokasjoner f.eks.

 

Men kom for all del med forslag / kritikk!

4523285[/snapback]

kanskje litt raskere dueller? ellers var det en bra film

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-9MaQoRVt
Kan hende du valgte en litt treg server.

5767141[/snapback]

 

Ja, jeg prøver igjen nå, og det ser ut til å gå i greit tempo. :)

 

Edit, siden ingen har svart etter meg:

 

Nå har jeg sett filmen, og jeg må si meg imponert over at dere har klart å lage en såpass bra film ut fra et så lite (ikke-eksisterende?) budsjett.

 

Kritikken går ut på det andre har sagt, nemlig at det ble for svak lyd enkelte steder, og at noen steder ble det for mørkt, slik at man ikke så noe som helst. Jeg synes plottet var helt greit å skjønne, man skjønte hva som foregikk, selv om det kanskje ikke var en veldig dyp historie.

 

Ser frem til oppfølgeren! :thumbup:

Endret av Slettet-9MaQoRVt
Lenke til kommentar

Nå har jeg også sett den :)

 

Jeg synes vel en del av det samme som de andre som har sett den. Lyden var altfor dårlig. Det var en del scener der som var så mørke og grumsete at aldri burde vært med. Ellers var starten kul... (helt til jenta kom.. som trippa rundt i sirkel litt vel lenge uten at noe som helst skjedde)

 

Når det gjelder slossinga synes jeg dere har fått til effektene sinnsykt bra! Eneste er at selve slossinga enkelte steder er ganske patetisk. Sånn type at man bare står der når man enkelt kunne hugget den andre ned i løpet av et millisekund. Jeg har godt på japansk fekting (kendo), og noe av de kampscene var det ting som gjorde jeg mista litt av den bra følelsen. Man kan stoppe opp på avstand å slenge dritt til hverandre... men når noen har tenkt å drepe deg, og så går med ryggen til 1m unna... så burde den personen vært død på sekundet.

 

Men ellers skal dere ha masse skryt for kampsenene også.. Ser at dere ikke er så gamle, og sikkert har hatt begrensede midler. Og var faktisk overasket over at deler av kampsenene faktisk var så bra som de var :w00t:

 

Jeg har hatt planer om å lage sånn type kampsene fra før.. fikk ikke noe mindre lyst å prøve etter å ha sett dette. Veldig bra! *klappe*

Lenke til kommentar

Tja.. kan ikke huske at det var noe særlig stort problem i filmene.. men kan være at det bare er så lenge siden jeg har sett dem nå :p

 

Det vil som regel bli naturlige pauser i fekting.. (ikke alle er like energiske som yoda, hehe) men er stor forskjell på at noe stopper opp naturlig (ene dør?), og til at det bare ser helt teit ut (jeez.. vent litt a vader, jeg må ha en sig først).

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...