Gå til innhold

Blogg: Villedende Xbox 360-informasjon (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Play.com sier klart og tydelig at de ikke selger elektronikk utenfor UK. Spillkonsoller er elektronikk. Hvordan noen her har påstått at de har kjøpt f.eks. håndkontroller fra Play.com er meg en gåte, da de som sagt ikke selger slikt utenfor UK. Enten det, eller Play.com vet ikke om sine egne regler. Jeg sier bare dette utifra hva jeg leste på siten deres senest i går.

 

At de velger å sette en bestemt dato for anmkosten av Xbox 360 er vel deres eget problem når den tid kommer. Jeg som lengre tids Play.com kunde synes det er synd at de gjør det, for det gir ikke særlig mye kredibilitet for deres vedkommende. Når det er sagt, er Play.com en suverent bra webshop med godt utvalg og (i alle tilfeller jeg har kontaktet dem) topp kundeservice.

Lenke til kommentar
eneste dumme er at de ikke spesifiserer portoen på pakken for det gjør at jeg må betale toll på pakker til 17.99£ (ja vet at det er gratis frakt men de betaler jo frakt for det.)

Enig! Dette kunne løst endel problemer, da mange av varene deres av en eller annen grunn ligger på denne prisen. Jeg tok sjansen og kjøpte 3 spill til 17.99 for 3 uker siden, alle kom igjennom tollen og var hos meg iløpet av 3 dager. En venn av meg kjøpte ett spill til samme pris, og fikk fortolling (ca 100 spenn), dessuten tok det 3 uker å få spillet.

 

Hadde vært digg om de for eks. satte 2£ som porto, slik at vi kunne kjøpt enda flere varer, uten å frykte toll.

Lenke til kommentar
Er det noe nettbutikker er flinke på, og notorisk kjent for, så er det å gjette lanseringsdatoer. For eksempel EBgames, som gjerne gjetter datoer for spill 1-2 år før spillet kommer ut. Stol aldri på datoer slik som dette.

 

Kjempebra blog-innlegg!

Tilstår gjerne. Var selv av de spilljournalistene som hev meg over storyen sent tirsdag kveld. Hvorfor? Av en eller merkelig grunn så er det faktisk folk som elsker artikler som inneholder ordene RYKTER, lekkasje og lignende ord som utgiverne selv ikke liker.

 

Joda, er nok riktig at bl.a. EB, Lik-Sang, Amazon og Play.com alle har gjettet på datoer det siste året. Ironisk nok er det hver gang noen som tenner bålet med kommentarer rundt at det kun er vill gjetting og slike ting, men fakta er det faktisk flere tilfeller hvor nettbutikker har informasjon om datoer.

 

En nettbutikk la for øvrig ut et produkt med den merklige tittelen Half-Life Aftermath flere uker før resten av verden hørte om utvidelsespakken til Half-Life 2 fra offisielt hold...

Endret av TrashMaster
Lenke til kommentar

Det ligger mye i nettbutikker, EBGames tror jeg det var avslørte for eksempel innholdet i tilleggspakken (multiplayer-pakken) til Halo 2 lenge før Bungie hadde gått ut med noe som helst. Bare et eksempel, har mange flere på lager også.

 

Det er helt greit for min del at gamer holder seg til sikre kilder - det finnes andre norske nettsteder man kan besøke for alle slags oppdateringer fra ryktebørsen, uten å nevne noen navn.

Endret av Ultrag
Lenke til kommentar

Jeg vil påstå gamereactor er spillsidenes Se & Hør.

Skal ærlig innrømme at når det kommer til ting jeg liker, så leser jeg både ryktene og de (noe senere) offisielle uttalelsene. Venter man på noe, så trenger man å få ventetiden døyvet. Eller hva folkens? :cool:

Lenke til kommentar

Nå står det jo rimelig klart på Play sine sider at både pris og dato ikke er endelig fastsatt.

 

At journalister og andre som lager artikler/tråder på bakgrunn av dette ikke klarer å lese mer enn den første linjen på produktsiden er da ikke Play sin feil. De villeder ikke i det hele tatt; det står svart på hvitt at pris og dato ikke er endelig.

Lenke til kommentar
Og poenget med denne posten var ellers å forherlige gamer.nos kunnskap og erfaring?

 

Å påpeke uvitenhet er en ting, men å drive med motreklame er egentlig ganske barnslig.

Dette var på ingen måte noe forsøk på motreklame. Poenget var å få vite om leserne våre foretrakk om vi brukte tid på å skrive artikler om rykter (som potensielt kan svekke får integritet) eller sannheter, og samtidig fremme mitt syn på hvordan enkelte medier kaster seg over nyheter som egentlig ikke har noen verdi utover det å spre usannheter og villedende informasjon. Beklager om du oppfattet det anderledes.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...