Gå til innhold

Kreativitetstråden, for de med fantasi. ;)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HalTan: Du er helt klart inne på noe. Er en grunn til at jeg kun kommenterer ting som skiller seg ut ved å være bra, og til og med da finner jeg ting å trekke ned på, som bør forandres.

 

Folk bruker filtere ALT for mye på dette forumet her. Photoshop er mer enn bare filtere, men det virker som det kun er et fåtall som forstår dette.. Ja, noen ganger må man ty til filtere for å få ting til å se ut som man vil, men man kan komme lang ved å endre blending modes på layers, kopiere layers og endre opacity på dem, m.m..

 

Dette her virker sikkert som en tråd som er ment for å rakke ned på alle de om poster sine "arbeider" her, noe den ikke er. Men jeg føler at folk ikke gidder å prøve å lage noe som er ordentlig bra. Hvis noen poster et arbeid de har jobbet i over en time med noen gang, ja da skal jeg si meg imponert, for de er det ytterst få av her inne. Jeg synes det er mye mer givende å se på bilder som man allerede ved første øyekast kan se at noen har lagt mer enn en skarve halvtimesøkt bak. For all del, ikke misforstå meg, man kan fint lage bilder som ser bra ut på 30 minutter, men bilder det ligger et par titalls timer bak, er gjerne mange, mange hakk over de andre arbeidene når det gjelder kvalitet, fargebevissthet og ikke minst komposisjon....

 

Føler meg skikkelig gretten i denne posten, men det driter jeg likevel litt i, for nå har jeg endelig fått sagt noe om hva jeg mener denne tråden (om ikke hele 2d-delen av dette forumet) mangler, og som man sier: "Better out than in"...

Lenke til kommentar

Dette bildet er av veninna mi *Som jeg ofte bruker som modell* Og alle tregreiene er tegnet i phsop av teksturer og former jeg laget i Bryce. Skallen er knabba fra et legeblad og skriften kommer fra et eller annet som jeg ikke vet.... Vannet er rendret i bryce og mekket sammen i Pshop

 

Tid på dette bildet fra bunn ca 6 timer..

 

Obsenescane.jpg

Lenke til kommentar

Her e noke som eg har laga , noken litt enkle og et som er litt vanskli for meg som nett har lert meg med adobe illustrate.

 

her er ein som eg lagde nåreg lekte meg litt i photoshop.

 

post-67861-1136668507_thumb.jpg

 

Her e ein krabat som e laga i illustrate

post-67861-1136669097_thumb.jpg

 

her er dn fikset på i photoshop , er ganske fornøyd med dt sjøl , men spørs ka andre synst ?

post-67861-1136668818_thumb.jpg

Endret av lasus
Lenke til kommentar

Har laget et bilde som skal være med i en konkuranse på designsiden.com som kalles "Manip of the week".

Er ikke helt fornøyd med resultatet, men det får duge slik det er nå.

Har tenkt å pusse på bildet etterhvert. Ser mine egne feil som regel etter noen dager.

Vet at kniven/dolken ser fake ut og at blodet som renner nedover halsen ikke er realistisk nok, men det tar jeg når jeg finner ut av det. Kanskje jeg bytter ut kniven også.

 

Original bildet.

 

Way to go, oh no.

Lenke til kommentar

SirM:

Den var kanonbra. :)

Eneste var kanskje tennene, ble litt store i forhold til resten av hodet. Du får hive deg til å lage en ny versjon av bildet med de modifiseringene du hadde tenkt. *vente i spenning* :D

 

Egentlig så var veggen i bakgrunnen det ekleste med hele bildet, til tross for at det bare er bilde av kvernet kjøttdeig. Men det minner meg om ormer. (nettopp sett King Kong).

 

"U g07 teh 1337 ski11z!" :!:

 

ED209

Endret av ED209
Lenke til kommentar

Hehe, takk for det :)

 

Skal ta meg god tid og lage en som er litt mer gjennomført, problemet er at dette bare var en haug med eksperimentering, så jeg husker ikke alt jeg gjorde. Hodeskallen passer heller ikke helt til hodet mitt, så jeg må tweake litt på den. Nytter ikke å bare endre størrelsen, øynene sitter litt for langt fra hverandre i forhold til mine og andre ting.

 

Skal få til en bedre bakgrunn ved å kombinere kjøttdeig med ekte slanger eller noe sånt, vi får se...

 

Note to self: Lagre lagre lagre lagre lagre lagre, men IKKE flatten! :blush:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...