Gå til innhold

Interessante motiver i oslo-området


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ta turen oppover Akerselva fra Ankerbrua

 

Den turen har jeg tatt 4587 ganger, og det er ikke noe problem å fylle kortet hver gang. Så ender du opp ved Frysja og kan boltre deg i motiver der, og enten velge å ta 37 bussen ned igjen, eller gå videre oppover i marka.

 

F828

Endret av F828
Lenke til kommentar

Gå oppover Akersgata (forbi VG og dagbladet og de der). Litt oppover kommer du til to gigantiske steinkirker som er veldig kule og gamle. Det ser helt merkelig med to sånne massive steinmonstre mitt i det urbane miljøet. De er også laget på en stilig måte, har sett de i mørket og da fikk jeg umiddelbart en "The Crow" gothic feeling. Den ene ligger rett i nærheten av Deichmannske Bibliotek.

Kommer til Akersgata hvis du går nedover Grensen (parallellgata til Karl Johan).

 

Ellers blir det litt langt unna, men ved Maridalsvannet utafor Oslo er det en flere hundre år gammel steinkirkeruin. Bandet mitt tok masse promobilder derfra, du kan finne noen motiver på websida vår under Media (i signaturen min).

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Hmm. Da har jeg noen ideer da :) Ingen av dere som har noen bra bilder tatt av dere/andre fra de plassene dere nevner da? Greit med litt inspirasjon fra den siden også.

 

Den ruinen ved maridalen har jeg nok utfotografert for en stund siden. Hehe. tatt mange pressebilder ved den i løpet av de siste tre årene :)

Lenke til kommentar
God ettermiddag,

 

Er det noen som kan tenke seg noen interessante motiver fra oslo sentrum til oslo-nord eller noe slik? Er kanskje ikke så mye ekstremt interessant her i byen, men litt moro å gå litt og fotografere noen ting :)

 

Jeg vi foreslå å løfte blikket i sentrum av byen. Det er utrolig mange fine, og interressante, ting å se. Mange spennende bygninger som du ikke legger merke til får du løfter blikket.

 

 

XenZor

Endret av XenZor
Lenke til kommentar

Jeg har gått nedover langs akerselva en del ganger, er litt enklere, men for å se flere motiver burde man kanskje gå den i begge retninger, og på begge sider der det er mulig. Ellers blir jeg aldri lei av å gå i Gamlebyen, Grønland, Vaterland, Løkka, Tøyen og rundt der. Bor selv på Galgeberg så det blir jo naturlig at de fleste turer starter og ender her. Egentlig er det jo motiver over alt, og jeg har mange bydeler igjen. Skal prøve å få lagt ut noen flere bilder. Ellers er det jo en el bilder å se på www-linken min og den i signaturen.

Lenke til kommentar
Ta deg en tur opp mot St.hanshaugen. Gå innom Vår Frelsers gravlund f.eks.

 

Jeg skal dit en dag, kanskje vi møtes ;)

Enig. VFG er kjempeflott. har tatt masse bilder der inne. Og foruten at det er fint der, er det jo mange kjendiser å ta bilde av der......

 

Dette er ikke noen kjendiser, men jeg er fornøyd med bildet (som er tatt i VFG)

PS! Har postet dette før.

 

F828

post-65-1113833474_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...