Gå til innhold

Den frie kafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm... trodde jeg fikk til å innstallere java, men den gang ei.. får feilmelding om "not valid" hva nå? EDIT: feilmeldingen sier:
OOPS, you don't seem to have a valid JRE /usr/java/jrel1.5.0_07/bin/java = Error You need to upgrade to JRE 1.4.x or newer 

6297187[/snapback]

 

Bumper meg selv, med håp om hjelp...

Lenke til kommentar
Kjørt følgende kommando, og valgt rett JRE?

 

update-alternatives --config java

 

I menyen som dukker opp, velger du rett JRE-versjon (jeg kjører /usr/lib/j2re1.5-sun/bin/java, da jeg har en java-versjon hentet fra sun sine nettsider). :)

6303581[/snapback]

 

Skrive det der i bash? Da får jeg bare unknown command...

Lenke til kommentar

Hvilken versjon du bør legge inn, kommer vel ann på bruk. Det finnes tre forskjellige for skrivebordet, som bruker tre forskjellige skrivebordsmiljøer. (søk på gnome, KDE og xfce og ta en titt på screenshots, så kan du jo se hvilken du vil teste)

 

Alle heter Dapper 6.06 Der 6 står for måned, og 06 står for år.

Lenke til kommentar

Hvorfor skal Linux være så vanskelig?! Jeg får ikke til å innstallere Samba.. Hverken via MyDSL (pakkeprogram)(feil: not valid DSL user.) eller med bruksanvisning jeg fant på nettet.. Den maser om at jeg må ha en ANSI C kompliator..

 

Lastet da ned SDCC, som sto oppført på en side under "free C/C++ compliators. Men innstallasjonen av Samba gikk like dårlig allikevel.. Hjelp!

Lenke til kommentar
Pleier av og til å stikke innom bloggen til macslow, han har mange imponerende kodesnutter. Nå har han laget en cairo-basert dock, kompilerte fint her. Det må være den smooth'este docken jeg har sett. Det er bare en proof-of-consept, men med cairo og openGL har vi mye gøy å se fram til!

6308176[/snapback]

 

Ja, han er genial. Håper Lowfat blir noe av. Docken er jo noe "alle" har ventet på. gDeskletsene er jo bare bleke kopier i forhold - treige er de også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...