Gå til innhold

Ny 21,3-tommer LCD fra Eizo


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva er vitsen med og lage topics på dette? Det står jo på hovedsiden :no:

Kanskje det er for oss forumbrukere, slik at vi kan for eksempel diskutere artikkelen, enten vi diskuterer produktet eller hvordan artikkelen er skrevet ( artikkel kritikk ). Vil også påpeke at hver artikkelen som blir skrevet her på HW.no får en egen tråd slik som dette, men ser du har vært her i 5mnd som medlem..

 

Eg hadde iallfal likt å hatt en slik skjerm.

Endret av Furyfax
Lenke til kommentar

Får oss som driver på med fotoredigering er det en flott nyhet, Eizo er konge på haugen for oss som driver på med foto og jeg kommer med stor sannsynlighet til å kjøpe denne skjermen.

 

Mvh

Tian

Endret av Tian
Lenke til kommentar
Syk pris for en slik skjerm! Hvem er det som gidder å kjøpe en Eizoskjerm til den prisen?

Skjønner ikke helt logikken bak det her jeg. Sånn du ordlegger deg virker det som om du tror Eizo er skrap eller noe slikt? (om du ikke visste det, Eizo er blant de beste skjermprodusentene i verden, om ikke den beste)

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som begynner å bli lei av argumentet "jeg venter heller på OLED"? Det har ikke kommet enda, det er lite som tilsier at det kommmer i nærmere fremtid og når det kommer så er det en ung teknologi som på ingen måte er garantert å være perfekt.

 

Uansett, jeg skjønner jo at denne skjermen ikke passer helt inn i målgruppen her, da snittalderen heller mer mot gamere enn fotofolk, men dette er tross alt noe av det beste du får på markedet idag, og da er det ikke rart det koster litt.

 

Scortech: For hver artikkel som publiseres på hardware.no opprettes det en tilsvarende tråd i forumet "Diskuter artikler". Hvis du ser nederst på siste artikkelside vil du finne en link til denne tråden samme med føgende bilde:

forum_mini.gif

Meningen er da å gi leserne en mulighet til å diskutere innholdet i denne artikklen dersom de har lyst til det. Brukeren soma har startet tråden tilhører skribenten, og tråden opprettes automatisk av publiseringsystemet. Uansett trodde jeg intensjonen med dette forumet var rimelig idiotsikkert forklart i og med at kategorien heter "Diskuter artikler" :)

 

Faktisk startet vel forumet med dette formålet. Det er litt merkelig at en del folk plutselig har bestemt seg for å tro at forumet er hovedtgesjeften til nettverket :)

Lenke til kommentar

DER KOM DEN ENDELIG! Jeg har lest og grublet over pris i flere måneder nå, og dette var jo regelrett billig for en slik knallskjerm :yes:

 

Man bør forstå at respons ikke er alt, men at fargedybde kan være et like reelt problem. For en typisk LCD idag, sammenliknet med en CRT, oppdager man fort hvordan LCD skjermen typisk sliter på sortnivå. For de som spiller, fyr opp Thief3 og sammenlikn med en CRT. Jeg sitter på LaCie sin photon20visionII som er en ganske god LCD med eksemplariske farger. Den gjør et godt forsøk, med 8-bit -> 10-bit dithering. Men selv denne sliter voldsomt på sortnivå, og uten å kompensere med kontrast/lysstyrke/gamma i f.eks. ATi skjermpanelet, er det ikke få ganger jeg bokstavelig talt har vandret blindt i mørke spill.

 

Selvsagt kompenserer man med gamma etc for å få "tilbake" detaljene som er for mørke, og for min del går dette helt greit. Noen ulemper vil det alltid være. Men poenget med denne Eizo skjermen er vel at man nå kan kjøpe en LCD med et fargespekter lik en CRT?

Endret av Boye
Lenke til kommentar

Nå vil ikke denne skjermen være radikalt mye bedre på sortnivå enn LaCien da. Denne Eizoen skal stille med 0,45 cd/m2 mot 0,62 cd/m2 ppå Photonvision 2 :)

 

Skal du ha bedre stortnivå bør du vente litt på Nec sin skjerm med LED baklys, eller lignende

 

Men fargekvaliteten har jeg store forventninger på denne skjermen. Har ikke lyst til å teste den, da den blir for bra til at jeg kan yte den rettferdighet :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...