Gå til innhold

Forumets uoffisielle gitar-tråd...


SGE7000

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenkte jeg skulle skyte inn med et lite spørsmål (siden det har vært litt diskusjon rundt pod).

 

I det siste har jeg hatt utrolig lyst til å ta opp noe av det jeg spiller. Har sett litt på forskjellige muligheter og er vel egentlig kommet fram til at en MEprosessor med opptaksmuligheter er det greieste. Har verken penger til en god rig eller skikkelig opptaksutstyr. Har hovedsakelig sett på Line6, Boss og VOX sine varianter. Problemet er jo at alle har så forskjellige meninger om alt =P. Sett på XT,X3, GT-8, GT10 og ToneLab.

 

Vil bare ha litt flere meninger i hatten før jeg bestemmer meg selv. Hvilken synes dere er best til opptak? Kjøpte meg en billig stealthplug for en tid tilbake, men den kjører selvfølgelig ikke på Vista x64, så det var bortkasta penger.

 

Planen er å vente i en uke eller to og ta en ny titt på de forskjellige boksene før jeg bestemmer meg. Greit med litt input innimellom de ukene =P

Lenke til kommentar

Det beste er vel å kjøpe seg eit lydkort berekna for opptak i første omgang. Då kan du bruke software-effekter istaden.

Hvis lydkortet ditt ikkje er berekna på optak vert det berre tull òg med preamp/buffer foran. Line6 TonePort-serien fungerer veldig bra til enkle opptak. UX-1 kostar vel, kva? 7-800kr?

Lenke til kommentar
Så prøv ein med.

Eg foretrekker å ha det på.

Jeg har to andre Les Paul som begge kom med plekterbrett så jeg har prøvd det. Det jeg ikke skjønner er hva det skal brukes til ettersom hverken hånda eller plekteret kommer i kontakt med det når jeg spiller. Noen har fortalt meg at det er der for å beskytte toppen så den ikke skrapes opp av plekteret, men man skal være rimelig sleivete om man stadig vekk slår plekteret ned i toppen når man spiller. Jeg kan ikke huske at det noen gang har skjedd meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...