Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Hva sa/gjorde vedkommende? :hmm:

 

Husker ikke helt, men var hyggelig med oss nye studentene, helt til det kom frem at vi studerte på drag. Da ble vedkommende plutselig spydig og pinlig frekk. Tar meg ikke så lett nær av ting, men lot meg provosere der og da siden det tross alt var en fadder; greit nok at vi ikke tilhører samme linje, eller campus for den saks skyld, men det er snakk om å gi fra seg inntrykk av skolen vår når en har tatt på seg faddervervet. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
September og oktober er historisk sett dårlege månader.

 

Kun for noen.

Ja, slik må det jo naudsynt vere, men risikoen i løpet av desse haustmånadane er jo mykje større enn eksempelvis tidleg vår. Daytrading er jo uansett ein risikosport, så det forandrer vel kanskje ikkje så mykje uansett :)

Lenke til kommentar

Hvordan funker det å ha et fag. Gjennomføre øvingsopplegget, men melde seg av innen 15.Nov? Får man øvingsopplegget godkjent selv om man ikke er meldt opp til eksamen?

 

Fag som kræsjer. Og da ønsker jeg å ta eksamen i det ene faget til våren, uten å måtte gjennomføre øvingene på nytt. Dette er Matte 4M ;)

Lenke til kommentar
Finnes det noen måte å bruke VPN til å logge seg på NTNU-nettet med Vista 64bit?

 

Cisco AnyConnect skal visstnok fungere. Dessuten, sakset fra en kommentar på NTNUs infoside:

 

[email protected] -- 2009-05-01

For de som har vista 64-bit: Bruk Shrew Soft VPN Client! Den er gratis! kan bekrefte at den funker på windows vista ultimate 64-bit. link: http://www.shrew.net/ Bruk følgende instillinger: General fanen: skriv inn "vpn.ntnu.no" som Host Name. Sett Auto Configuration til "ike config pull". Phase 1 fanen: Exchange Type skal stå som "aggressive" og DH Exchange skal være satt til "group 2". Authentication fanen: Authentication method settes til "Mutual PSK + XAuth". Local Identity fanen: Velg "Key Identifier" med en Key ID String som "alle". Remote Identity fanen: Velg "IP Address" og sett på "Use a discovered remote host" hvis ikke allerede huket av. Credentials fanen: Pre Shared Key skal settes til "passord". Håper dette funker! ;-) funket for meg =D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...