Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

APF42

Hmm… jeg ble litt lurt på første forsøket som jeg var med på. Har vært med 3 ganger etterpå, og blitt noen erfaringer klokere. Det hele er rimelig kompliserte greier. På APF 42 er det 3 bosser som må drepes nokså samtidig. Etter at disse bossene er drept kommer (kanskje) AC.

 

Men veien til disse bossene er ikke helt uproblematisk. Fryktelig mange adds på veien, og er man litt uheldig kommer det fort 20+ som forsøker å ta rotta på en. Tre typer Aliens er spesielt ekle, Heavy Patroller, lang HP og treffer HARDT. Alien Vector, treffer hardt og fort. Hvis ikke Vector blir drept fort spawner de Alien Larvae, som igjen er nokså grusomme ikke så mye HP, men treffer hardt!

 

2. gang jeg var med var informasjon i forkant for dårlig og var ikke forberedt på å tanke. Hadde derfor ikke MuB oppe, så med kun 30k HP gikk det ganske fort….

 

3. gang var det dårlig pulling og vi endte opp med en grusom haug med aliens, og det tok ikke lang tid før jeg var drept. :p

 

4. gang, i går gikk det bedre, vi tok det litt mer med ro og kom til slutt til kommunikasjons tårnet. Det er jo en enkel sak å ta det, men dette skal samkjøres med de andre stedene. Slik at alle tre kommunikasjons tårn blir drept samtidig. Da spawner bossene på hvert sted, og moroa begynner. I begynnelsen er det bare bossen å tenke på, men det kan jammen være nok det.. han i går slår utrolig fort, de fleste slag ligger rundt 2-3k, registrerte ingen crits men så et treff på rundt 9k. Så med et par tre av disse på kjappen kan det være ganske utfordrende for doc. Etter hvert begynner det å komme adds også, da blir alt mye verre :p Men det gikk sånn tålig en god stund, var nok nede i noen få hundre hp en gang, men utrolig nok klarte doc å få meg opp igjen. Når bossen hadde 3 bobler igjen kom det utrolig mange adds… og da gikk det kjapt. Så jeg endte opp i garden nok en gang. Irriterende! Etter at jeg døde ble alle krefter satt inn på å drepe bossen og det klarte de. Vet ikke hvor mange som ble drept…. Vi var ikke de eneste som hadde problemer, styrken som gikk West ble wipet før de kom til bossen.

 

Det som er så vanskelig med 42 er at det er tre steder som må tas samtidig. Og da er det vanskelig å få nok heals på alle steder. I går var det 11 doktorer med, blant oss som gikk nord var det 3 doktorer med og det var ikke nok :p

Selve organiseringen av raidet tar laaaang tid. I går var det RL som satte opp alle teamene, 11 teams. Og dette tok ca 1 time… men det er ingen enkel sak å organisere ser det ut til.

 

Hadde en liten runde i Mort med Enno og Enno1337 for å drepe Gresskarhoder, skulle se etter Lya’s armor for den lille enf’en. Var ganske heldig med det, fikk nesten fullt sett, med unntak av en Shoulderpad, men som Opifex er det ikke så vrient med Agility som på Trox. Har satt på en QL 153 Chest piece, denne gir 11 til melee skills. Tilsvarer en QL 100 AI armor del. Fin armor egentlig. Er ferdig med powerlvling for en stund, nå skal utstyr oppgraderes, med våpen og implants. Så blir det missions fremover. 1000 tokens er viktig.

Lenke til kommentar
APF42

Hmm… jeg ble litt lurt på første forsøket som jeg var med på. Har vært med 3 ganger etterpå, og blitt noen erfaringer klokere. Det hele er rimelig kompliserte greier. På APF 42 er det 3 bosser som må drepes nokså samtidig. Etter at disse bossene er drept kommer (kanskje) AC.

 

Men veien til disse bossene er ikke helt uproblematisk. Fryktelig mange adds på veien, og er man litt uheldig kommer det fort 20+ som forsøker å ta rotta på en. Tre typer Aliens er spesielt ekle, Heavy Patroller, lang HP og treffer HARDT. Alien Vector, treffer hardt og fort. Hvis ikke Vector blir drept fort spawner de Alien Larvae, som igjen er nokså grusomme ikke så mye HP, men treffer hardt!

 

APF 42 er ganske så morro. Var med på de aller aller første raidsene som spawnet/drepte Artillery Commander uansett server (RK2 > RK1 :p). Ellers er ikke Alien Larvae det største problemet pga damage de gjør, men at de kan stunne...som igjen gjør at tank ikke for mongoet. Du glemte vel også de mobsene som kamikazer og lager en cocoon ut av folk (glemt hva de heter i farten). Heavy Patroller slår som du sier relativt hardt, men er i alle fall på RK2 regnet som en relativt "ufarlig" mob. Siden totalen av all damage som gjøres per sekund på tank er vesentlig større enn hva disse treffer for, kombinert med hvor lang tid det tar å drepe dem, blir disse alltid drept til slutt. Det er jo dessuten svært skjelden man har flere enn 2 av dem. Det er forresten ikke bossene som må drepes samtidig, det er 2.spawn av communication tower. Reglene er:

 

Første communication tower som blir drept, så blir det satt en timer på 30 minutter. Hvis ikke raidet har spawnet AC innen disse 30 minuttene, blir hele playfielden wipet.

Når man har drept et tower, så vil det spawne en "miniboss". Samtidig vil det komme en Signal Hacker etter en liten stund og rebuilde communication tower.

Når alle minibosser er drept, kan man rolle loot osv, deretter må man samkjøre drepingen av communication tower igjen. Det er også da viktig etter at towerene er drept andre gang at man dreper alle Signal Hackere som eventuelt skulle komme for å prøve å rebuilde communication tower.

Lenke til kommentar

Får ta ein screenshot i morgen så derre får se min Langel. btw ding ai 9 og fikk min første spec i dag også. Har spec 2 og kanskje 3, men er ikkje sikker i ein backpack i banken.

 

Edit: Vist nokon vil ta le mish med meg på rimor 2 så berre ta kontakt, skal gjere ein del le mish framover.

Endret av Sayid
Lenke til kommentar
Acer TravelMate 2410 | 60GB HDD | 504 MB Ram | Intel® Celeron® M 1.50 GHz | 15.4-inch

 

Hvor bra kjører du AO på den PC-en? Hvilken oppløsning kjører du?

 

På min bærbar pc lagger det fælt uansett hvilken oppløsning og instillinger jeg bruker..

Har nevnt dette før men fikk ikke noe ordentlig svar så vidt jeg husker.

 

Specs:

Intel Pentium T2080 1.8Ghz (dual core)

1024MB ram

Intel® Graphics Media Accelerator 950 (er vel den største svakheten her)

Windows Vista (værste dritten ever)

 

Spilte AO på vår gamle stasjonær pc og den har mye dårligere specs enn min bærbare.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

AO har eg mange gode miner i fra. Og lurer sterkt på å begynne igjenn. Men det var en ting som plaget meg veldig før og gjør kanskje no og.

Våpen og armor har det kommet et system på hvordan du ser om det er bra eller dårlig? Synest å huske å ha slitt noen veldig med det før.

Og så lurer jeg på om hvis eg begynner på level 1 går leveling fortere og er det quest å gjøre no eller er det bare mission terminals forsatt?

Lenke til kommentar

@Bjohansen

AO sliter utrolig med å laste teksturer inn i minnet. Det er vel først og fremst det folk opplever som lagg. Beste måten å motvirke dette på er faktisk en kjappere harddisk. I så måte er laptop harddisker stort sett tregere enn vanlige harddisker, så du vil nok oppleve mer "stuttering" pga dette. Ellers bruker AO bare DX7, og i så måte er det egentlig veldig lite GPU avhengig, dvs du har stort sett mer utbytte av kraftigere CPU. Vista er egentlig den beste platformen du kan kjøre AO på pga veldig mye bedre prefetching fra HD kontra XP. Det som slår meg ved ditt oppsett er at du har alt for lite minne. Først og fremst er 1 GB RAM på borderline for at Vista skal kjøre nice (Vista liker mye minne og tar i bruk alt du har ledig). Mer minne vil også føre til AO ikke så ofte dumper textures så ofte og slipper å reloade fra HD istedetfor minne. Generelt sett vil jeg vel si at hva som er viktig for god ytelse i AO er som følger: HD > RAM > CPU > GPU (alle grafikkløsninger i dag klarer å rendre den relativt simple grafikken som er i AO).

Endret av The Jackal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...