Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Chad Mendes vs. Conor McGregor - Tror på McGregor, som er den beste vinneren med tanke på kamp mot Aldo. Men håper samtidig han får skikkelig motstand. Det er en sannsynlighet for at Mendes gir han store problemer med brytingen sin.

 

Robbie Lawler © vs. Rory MacDonald - Liker igrunn begge. MacDonald er ikke like solid stående, men han har mer varierte ferdigheter.

 

Dennis Bermudez vs. Jeremy Stephens - Tipper på Bermudez.

 

Gunnar Nelson vs. Brandon Thatch - Digger Nelson, så håper på han.

 

Brad Pickett vs. Thomas Almeida - Tipper Pickett.

Kan virkelig ikke se for meg at Pickett slår Almeida, men om du har rett her vet jeg hvem jeg skal spørre om betting tips neste gang :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har jeg endelig fått sett det jeg også, etter en sosiale medier fri dag på søndag. For et card, beste jeg har sett til nå. Ingen dec. på main cardet. Såg Pendred sin fight og Brown sin på prelims. Pendred fighten var kjedelig, så litt skuffa der. Deilig å se Brown tilbake på vinnersporet. Hadde også håpet på Picket, men for en flying knee av Almeida. Gunnar Nelson, digger den fyrn! Nå fikk han showa off standupen litt også, og når Tatch gikk i bakken, visste jeg at det var over. Nelson har så kontroll på bakken. Bermudez vs. Stephens, nok et sykt flying knee, fra forsvars posisjon. I co-main håpet jeg på Rory, som nevnt tidligere, og trodde en stund der at han skulle vinne. Synd at nesen hans ble så ødelagt, men var tydeligvis ille når han måtte legge seg ned.

 

Så til main event. Herregud for en kamp. Ser at McGregor har litt å jobbe med på ground gamen, men standupen og selvtilliten til McGregor kan ingen ta fra han. Jeg hoppet opp av sofaen og jublet foran tv-en. For en kriger og for en utøver. Også fint å se sportmanship fra begge utøvere etter kamp.

Endret av Continum
  • Liker 1
Lenke til kommentar

V Chad Mendes vs. Conor McGregor - Tror på McGregor.

 

X Robbie Lawler © vs. Rory MacDonald - Liker igrunn begge. MacDonald...

 

X Dennis Bermudez vs. Jeremy Stephens - Tipper på Bermudez.

 

V Gunnar Nelson vs. Brandon Thatch - Digger Nelson, så håper på han.

 

X Brad Pickett vs. Thomas Almeida - Tipper Pickett.

 

Fantastisk stevne! Men jeg tippet såpass mye feil at jeg er glad jeg ikke er en gambler ;)

Lenke til kommentar

Shieeet, vanvittig mye bra! Helt herlig. Sykt da Lawler knapt kunne stå på beina.

 

McG eide Mendes på beina, selvom han også ble truffet av et par han kjente godt.. Aktiv fra ryggen, men de albuene fra Mendes hørtes ikke snille ut.

Bare å glede seg til McG vs Aldo.

 

Vant 1500kr på Gunnar, så det var jo en fin bonus.

Lenke til kommentar

Jeg følger ikke med på TUF, men fikk med meg finalen. Jeg likte spesielt å se på Karate Hottie, Michelle Waterson, på mer enn en måte!

 

https://www.youtube.com/watch?v=X2R2YTyykWo

 

Hovedkampen var nærmest komisk. Hvordan er det mulig å stå rett foran motstanderen og bli truffet av samme teknikk to ganger uten setup? Spesielt når det er noe han er kjent for.

 

https://www.youtube.com/watch?v=o9UUBiL6aF8

 

¯\_(ツ)_/¯

Endret av Orwandel
Lenke til kommentar

Noen som fikk med seg at Angela Magana gjorde i buksa under kampen? Rant litt væske på gulvet for å si det sånn. Skal ligge en video av det på youtube. Hadde ikke klandret henne for å bli litt våt i buksa når du har Waterson oppå deg, men skal si det rant godt.

Lenke til kommentar

Noen som fikk med seg at Angela Magana gjorde i buksa under kampen? Rant litt væske på gulvet for å si det sånn. Skal ligge en video av det på youtube. Hadde ikke klandret henne for å bli litt våt i buksa når du har Waterson oppå deg, men skal si det rant godt.

Nei, fikk ikke det med meg. Må være småkjipt for begge...

Lenke til kommentar

Noen som har fulgt med på TUF Teams? Hvordan kunne ATT vinne i  siste episode?

Blackzilians-duden eide jo alle 3 rundene, det skulle ikke gått til runde 3 engang. Noen som mener noe annet?

Syntes det var veldig jevnt. Er en stund siden jeg så den, men mener at jeg hadde det 1-1 etter to runder. Den siste runden kunne gått begge veier.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

UFC Fight Night: Mir vs. Duffee

 

WTF holdt de på med? Minte mer om en amatørfight med to halvfulle brawlere enn en main event i UFC! Kampen kunne fort gått andre veien med den type ville svingslag.

Mir hadde en helt vill combo tidlig i brawlen, traff Duffee i trynet 6 ganger på rad, og fikk jo inn flere fulltreffere.

Syk knockout :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...