Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Alle har vel noen favoritter vil jeg tro :)

 

Mine er : Fedor, Rampage, Henderson, Couture, Hunt og norske Joakim Hansen for å nevne noen. Disse er folk jeg har likt å fulgt igjennom hele, eller ihvertfall store deler av karrieren deres.

 

Av den litt eldre garde som ikke sloss lengre, eller ihvertfall veldig skjeldent sloss har jeg også noen jeg liker veldig godt, slik som Bas Rutten, Don Frye og Mark Kerr.

 

Har helt sikkert glemt noen, men dette er de jeg kom på i farten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Enig med JimRamse ang. Rutten :thumbup:

Hehe. herlig fyr!. :)

 

Han var for øvrig med på "Fight Science - Mixed Martial Arts", med Tito Ortiz, Randy Couture og Dean Lister. Et sånt "mål hvor hardt de slår og se hvilke teknikker de bruker"-program som gikk på National Geographic her om dagen.

 

Bas har noen heftige spark :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-VqMh8ni9

Ja, fikk et helt annet inntrykk av Brock Lesnar etter jeg så UFC All Access. Litt av et beist, og workoutsa hans er hakket sykere enn Sherk sine.

 

Ole :)

Lenke til kommentar

Første post i denne tråden! :w00t:

 

Nå har jeg ladet opp med Weigh-ins, Countdown show og All Access, og jeg er SÅÅÅ klar til å få med meg showet om ca. 7-8 timer! :p Jeg håper Nog tar råtta på Sylvia. Lesnar vs. Mir er jeg utrolig usikker på. Lesnar er ny, men det virker som han tar dette her utrolig seriøst. Mir er jo en selvskreven bra motstander til Lesnar. Med sin BJJ tror jeg han kan gjøre kvelden sur for Lesnar, om matchen går til bakken!

 

Blir også morsomt å se Tyson Griffin igjen! Alltid morro å se han i ringen. God wrestling, og veldig eksplosiv i alt det han gjør. Horn vs. Marquardt blir jo også spennende.

 

Jeg er gira! Gleder meg sinnsykt! :)

Endret av Kjobben
Lenke til kommentar

Det kan jo være at vi som fans blir veldig oppslukt av all hypen rundt Lesnar. Vi har jo ikke sett han gå en ordentlig match enda. Ja, jeg veit at han hadde en på K1, men det kan ikke kalles en fight, hvis man ser på den elendige motstanderen han fikk i den matchen. Jeg HÅPER at hypen rundt Lesnar er for real, for etter Couture gikk, trenger vi flere contendere til heavyweight tittelen!

Lenke til kommentar

Sant nok. Sjangsen er mye større for at Frank Mir vinner. Har bare en liten følese av at hvis Brock Lesnar kommer ut like aggresivt som i K1 kampen så er han for mye for Frank. Hvis han derimot kommer ut litt nervøs å passiv så så er det nok fort over. Da subber Frank han nok ganske så fort. Er egentlig fed up av Frank Mir, så håper på Brock Lesnar. Trenger litt nytt blod i tungvektsklassen i UFC.

Lenke til kommentar

Ikke les SPOILER hvis du ikke har lyst å vite hva resultatene på PPVen.

 

 

Main eventen var HELT rå! Sylvia banket Nogueira i 2 runder. Med helt fantastisk stand-up. Han utnyttet rekkevidden sin til det fulle, og Nogueira hadde store problemer med å finne ut hvordan han skulle takle det. Nogueira prøvde å lure med seg Sylvia til bakken flere ganger ved å trekke guard, men Sylvia reiste seg raskt igjen de første gangene. Men så i 3. runde. Sylvia ble litt for komfortable, og lot Nogueira få inn en DYP guillotine choke! En typisk Nogueira seier, hvor han blir banket i den første tiden av fighten, for så å vinne via sub. Helt fantastisk!

 

Jeg visste egentlig at vi var for opptatt av hypen rundt Brock Lesnar. Han gjorde det ganske bra til å begynne med, ved og defende seg mot 2 armbars, og ga Mir ganske mye skade til å begynne med. Foot-locken, eller knee-baren så jeg komme ganske lenge før Mir begynte på den. Man så at Mir søkte etter beinet på måten han behandlet guarden sin på. En nydelig knee-bar! I love it! Håper Mir får flere fights i år, og at han fortsetter å gjøre det bra.

 

Marquardt gjorde det bra mot Horn. Helt standard standing guillotine. Boetsch imponerte med veldig god striking, og spesielt knær mot Heath. Et utrolig kast som sendte Heath hardt ned i bakken også. Almeida smekker på en av de raskeste Guillotinenene jeg noen gang har sett. Og Tyson Griffin vinner en heller kjedelig stand-up match mot Tibau. Men Griffin viste ihvertfall en utrolig evne i strikingen hans. Helt fantastisk bra. Og evnen til å komme seg opp fra bakken veldig raskt.

 

Alt i alt ett veldig bra show!

 

Endret av Kjobben
Lenke til kommentar

 

Brock Lesnar imponerte stort. Litt mer erfaring så er han en veldig farlig utfordrer i tungvektsklassen. Han behandlet jo Frank Mir som om han var en vektklasse under han. Misshandlet han totalt helt til han ble fanget i den leglocken. Har stor tro på Lesnar fremover. Kan bli noen tøffe kamper fremover med han hvis han bare får litt lettere motstandere i begynnelsen.

 

Angående NOG. Synes han bør trekke seg tilbake snart. Han tar rett å slett for mye juling. Ja han tåler det, men kan umulig være sunt for han i lengden. Men kampen mot Tim gikk som jeg trodde. Få masse juling for så å vinne via sub.

 

Lenke til kommentar

At Brock ble stoppet mot Mir var jo en vits, hva driver Mazagatti med.. Brock slår han i bakhodet når Mir snur seg, det er jo nesten umulig unngå treffe han i bakhodet. Hadde fighten fortsatt da kunne Brock fort vunnet for Mir var litt i trøbbel der.

 

 

Enig der Cape, men han hadde han i skikkelig trøbbel når han tok han ned andre gangen også. Har veldig bra kontroll på marka, å dundrer ned med albuer å slag. Det han gjorde feil tror jeg var at han reiste seg å derfor gjorde beina sine sårbare. Han burde bare blitt i guarden å forsatt å slå å bruke albuer. Tror ikke det hadde gått lenge da før kampen hadde blitt stoppet. Så jo hvordan Mir så ut etter de få minuttene kampen varte. Hadde Lesnar forsatt slik hadde nok kampen blitt stoppet før første runde hadde vært over. Sykt med krefter bak Lesnar sine slag å albuer.

 

Det som var bra var at Lesnar tok det med ett smil, og at han helt sikkert kommer enda sterkere tilbake.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...