Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Verste episode i livet ditt - hva er det?


Bandidos-Pelle

Anbefalte innlegg

Sterkt å lese hva noen av dere har opplevd. Først nå forstår jeg hvor heldig jeg har vært med både familie og venner=)

 

Det verste som har skjedd i livet mitt må være da morfar døde for noen år siden, og da farmor fikk lungekreft. Hun ligger btw enda på sykehuset, men håper og tror at hun er på bedringens veg. Hadde vært kjekt om hun hadde fått noen år til :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mye trist å lese her, men uansett hvor jævlig ting er. Finn noen du kan snakke med. Det blir ikke noe bedre av og holde ting inni seg...

 

Min verste opplevelse må være når jeg "holdt på" druknet når jeg var på ferie i Florida. Så hadde det ikke vært for ei snartenkt og observang "badevakt" så hadde jeg nok ikke vært her idag.

 

Husker ikke så mye fra det, eneste jeg husker at det kom en stor bølge. også blir alt svart. Neste jeg husker ligger jeg på sykehuset...

 

Hva lærte jeg av dette? Jo, sette pris på livet. Som om hver dag skulle vært den siste!

 

/Cyrus

 

edt. Måtte få inn "holdt på" å drunkne, ellers hadde det vært litt vanskelig og skrive dette...

Endret av Cyrus
Lenke til kommentar
Mye trist å lese her, men uansett hvor jævlig ting er. Finn noen du kan snakke med. Det blir ikke noe bedre av og holde ting inni seg...

 

Min verste opplevelse må være når jeg druknet når jeg var på ferie i Florida. Så hadde det ikke vært for ei snartenkt og observang "badevakt" så hadde jeg nok ikke vært her idag.

 

Husker ikke så mye fra det, eneste jeg husker at det kom en stor bølge. også blir alt svart. Neste jeg husker ligger jeg på sykehuset...

 

Hva lærte jeg av dette? Jo, sette pris på livet. Som om hver dag skulle vært den siste!

 

/Cyrus

Du druknet ikke. Du holdt PÅ og drukne. ;)

 

Men alikevell det høres forferdelig ut.

Lenke til kommentar

Tja, mobbingen på barneskolen er vel det verste.

Det tok aldri knekken på meg, men jeg hadde ingen venner på barneskolen. Når jeg sier venner, så mener jeg folk som bryr seg om deg, ringer deg, vil være sammen med deg osv.

 

Jeg vet ikke hva det skyldes at jeg her jeg er i dag.

Regner med at jeg har vært heldig. Har aldri hatt bruk for psykolog eller noe, det har liksom bare blitt bedre.

På tross av det, merker jeg at jeg enda har enkelte sår i sjelen som ikke vil bli borte, med mindre jeg snakker med noen om det. Det har enda ikke skjedd, og vil heller ikke skje med mindre jeg finner en person jeg kan stole 110% på.

 

Den fyren som mobbet meg, så jeg i sportsbutikken i sommer. På grunn av at han mobbet meg, holdt alle seg unna meg. Tenkte å si hei til han for å se om han husket meg, men det ble bare med tanken. Skulle gjerne sagt til han hva han hadde gjort mot meg. Hadde vært moro å høre hva han ville svart.

 

Helt til slutt vil jeg si til alle som mobber; SLUTT! Vær så snill. Dere vet ikke hva dere kan gjøre med psyken til folkene som blir mobbet.

 

(La merke til at jeg skrev slik at det ikke hørtes så ille ut, men gidder ikke endre det.)

Endret av SupremeX
Lenke til kommentar
en av di verste episodene mine i livet mitt var nor cpu blokka i lekte vann å det gjore 2 monder med sending fram og tilbake av hw :(

 

har ikke hatt noen spesielle hendelser slik som det er blit fortalt her i tråden . fks dødsfall osv

Vel i så fall så synes eg egentlig ikke posten din hører hjemme i denne tråden, men men.... :shrug:

Lenke til kommentar

Jeg kondolerer for alle som har hatt/har det jævlig her. Jeg føler stor sympati for dere!

 

Jeg mobbet selv en person på barneskolen, men vi har snakket om det ilag, og nå spiller vi faktisk i band sammen å snakker hver dag rimelig gode venner også;)

 

Btw, mobbing er noe som definitivt ikke burde foregå i et så bra land som dette, men jeg har heller ikke tro for at det noen gang kommer til og ta slutt.

 

EDIT: leif

Endret av EskildO
Lenke til kommentar

hmm, kanskje da ei jente i klassen min hang seg selv. så skulle vi ned på kapellet og se henne. vi stor rundt den åpne kista hennes og så på henne. eller da jeg så bestekompisen min bære sin fars kiste ut av kirken og senke den i jorden i begravelsen.

 

men når jeg leser mange av deres inlegg føler jeg nesten litt skyld. mine ting er jo ingenting i forhold til det mange av dere har opplevg/opplever nå.

 

Jeg kondolerer til du som mista bestefaren din nylig. og til alle dere som har mistet noen. heldigvi har ikke jeg det. ingen i slekta har dødd. og det er jeg taknemlig for. blir nesten litt sjokkert når jeg hører om barn som har blirr voldtatt. minnes bare på at det faen meg eksisterer syke mennesker der ute. fy faen!. kommer jeg over noen som jeg vet har voldtatt noen så kommer jeg faktisk til å banke vedkommende slik at de aldri mer kan gå, snakke, bevege seg.

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Det er utrolig trist å lese dette, nesten halvparten av dere har vært utsatt for værre ting en meg. Alikevell har jeg prøvd å drepe meg selv to ganger. Synes det er utrolig godt gjort av dere å holde motet oppe, dere er utrolig sterke mennesker. Verste episode i livet mitt.. humm ikke godt å si.. føler at så godt som hele livet mitt; hvertfall de 10 siste årene, har vært ille. Men når jeg leser dette ser jeg at noen har, eller har hatt det værre en meg, og vet ikke hvordan jeg skal reagere på det. Begynne å sette pris på livet? Innse at jeg kunne hatt det mye værre? Skulle nesten ønske det hadde vært sånn, men livet mitt er forstsatt den samme; En tom og livløs tilværelse fylt av mye sorg og smerte. Skulle ønske jeg bare kunne stoppe alt, men da ville alt blitt værre her. Foreldrene mine ville bli depprimerte og det ville gå ut over lillesøsteren min, så jeg får vell bare prøve å få tiden til å gå.

Lenke til kommentar
blir nesten litt sjokkert når jeg hører om barn som har blirr voldtatt. minnes bare på at det faen meg eksisterer syke mennesker der ute. fy faen!. kommer jeg over noen som jeg vet har voldtatt noen så kommer jeg faktisk til å banke vedkommende slik at de aldri mer kan gå, snakke, bevege seg.

Enig der! Skal faen banke han eller henne, så de ligger på akutten i flere uker...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...