Gå til innhold

Den store UI tråden. Lurer du på noe? Spør her!


Anbefalte innlegg

Tenkte at vi kan samle alle linker til UI's her på en tråd. Kom med linker som jeg har glemt/ikke vet om så legger jeg dem til i lista.

 

Her er ihvertfall noen:

 

Nurfed - http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=298]=http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=298

Gypsymod - http://gypsymod.the-mad.net/

Cosmos - http://www.cosmosui.org

CTMod - http://wow.warcraftstrategy.com/ctmod/

Telo's Addons - http://www.curse-gaming.com/mod.php?s=telo

 

Cosmos: Var den jeg prøvde først. Altfor mye surr med den synes jeg, fps'en sank, mange unødvendig funksjoner, men bra for de som liker ting og tang.

 

Nurfed: Veldig fin UI med bare det nødvendigste, var den jeg prøvde etter cosmos. Den brukte jeg lenge og jeg var strålende fornøyd.

Bilde: http://www.curse-gaming.com/modscreens.php?id=393

 

CTMod: Helt til den nye patchen kom så brukte jeg nurfed, men de brukte litt tid på å oppdatere sin UI så jeg gikk over til CTMod. Den bruker jeg fortsatt og synes den er veldig fin og oversiktlig.

Bilde: http://wow.warcraftstrategy.com/ctmod/images/default_int.jpg og http://wow.warcraftstrategy.com/ctmod/images/mod_int.jpg

 

Gypsymod: Har såvidt prøvd den, men ikke nok til at jeg kan uttale meg noe særlig.

 

Telo's Addons: De fleste UI's har noen av Telo's AddOns, men hvis du vil velge litt mer selv og vet akkurat hva du trenger/vil ha. Så sjekk ut Telo's Addons.

 

Andre linker:

 

www.curse-gaming.com/mod

www.google.com er også alltid nyttig :whistle:

 

 

Som alle sikkert skjønner er dette bare subjektive meninger.

 

Installering: Når du laster ned en UI så får du som regel en .zip/.rar fil som du pakker ut. Da får du en mappe som heter AddOns og noen ganger en til.(husker ikke nå :blush:, så hvis noen kan si det. Takk) Disse mappene legger du i en mappe som heter Interface (i WoW mappa), hvis den ikke er der så lag den.

Noen UI's kan du oppdatere selv ved å gå inn i Interface mappa og gå inn i de forskjellige AddOns mappene og åpne alle .toc filene i notepad og endre om build til den gjeldende. Nå er det 4122 som gjelder (rett gjerne på meg).

 

Nå er det kommet utrolig mange flere UI's enn de jeg har listet opp, men man finner de fleste på www.curse-gaming.com, både separate addons og hele pakker.

 

Legger til et bilde av hvordan man flytter chat vinduet, virker som om mange syns det er kjekt å vite.

post-172-1111165667_thumb.jpg

Endret av HKoN-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Liker 3 av tingene cosmos har (som jeg kommer på)

klokke, extra actionabars og quest minion og lvl.

 

Noen av de andre UIene som har det?

Klokke er da intergrert i spillet, hold musepekeren over værsymbolet og du får opp tiden du har satt i BIOS. Jeg kan ikke akkurat uttale meg noe særlig om UI "mods" ettersom jeg ikke har brukt noen hittil, får vel prøve en eller annen UI "mod" i Retail.

Lenke til kommentar
Liker 3 av tingene cosmos har (som jeg kommer på)

klokke, extra actionabars og quest minion og lvl.

 

Noen av de andre UIene som har det?

Klokke er da intergrert i spillet, hold musepekeren over værsymbolet og du får opp tiden du har satt i BIOS. Jeg kan ikke akkurat uttale meg noe særlig om UI "mods" ettersom jeg ikke har brukt noen hittil, får vel prøve en eller annen UI "mod" i Retail.

vet at det er klokke, men hvis jeg er i combat så er det ikke akkurat å ta musa over ikonet, mye lettere å se opp i 1/2 sek.

Lenke til kommentar

Hehe joda, det er vel det.. Jeg liker egentlig ikke alle de forskjellige feature sakene i disse UI "moddene" det blir noen ganger for mye, ødelegger jo hele vitsen.

 

Men ja, det kunne vært kjekt med litt ekstra plass til skills, o.l. Er det noen UI "mods" dere vil anbefale til en _starter_?

Lenke til kommentar

Er veldug fornøyd med cosmos jeg, har heller ikke noe problem med mindre FPS, sant nok så har cosmos mye unødvendig men alikavel så liker jeg cosmos best, og ja jeg har vært borti alle de UI'ene og testa dem.

Grunnen til at jeg liker cosmos best er at den har så mye muligheter enn de andre UI'ene værtfall etter min mening.

De andre UI'ene er fine de å, men cosmos er den jeg fortrekker.

Lenke til kommentar

Har brukt Cosmos siden dag 2 med beta, og jeg vil si jeg er sånn passelig fornøyd. Jeg har deaktivert de fleste featurene, med unntak fra second bar og Quest Minion. Quest Minion er kjekk, men kunne vært laget så mye bedre. Second bar ser jeg på som u-unværlig, men det finnes vel allerede støtte for 2 stk actionbars på bunnen?

 

Ellers så vil jeg legge til at jeg alltid endre mye på chat/combat-vinduet, siden det er sårlig satt opp som standard.

Lenke til kommentar
Anbefaler www.nurfed.com sin. Lite tull, men mye nyttig. Men vil bare si ifra, hvis du først har prøvd en UI er det ingen vei tilbake :p

Er det ikke bare å ta backup av 'Interface' mappen da?

Mente det ikke sånn, men når du først har blitt vant med 2 actionbarer eller fler er det vanskelig å gå tilbake til bare en :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...