Gå til innhold

Naruto Anime - Spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Etter flere poster fra sinte brukere som mener noen (les: jeg) kommer med spoilers, lager jeg nå denne tråden hvor vi kan diskutere Naruto uten å ødelegge for de som ikke har sett så langt som oss andre.

 

Jeg vil også nevne at dette gjelder animen. Som mange kanskje mange veit har mangaen kommet mye lenger og lesere av den veit mye mer enn oss som kun ser på animen.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nja, problemet i den fighten er jo at Neji er jo max close combat, mens Kidoumaru er long distance, og det er 2 meget spesielle folk, så Neji fikk ikke brukt alt det han er god for og Kidoumaru måtte bruke en litt annen stil enn det han pleide pga evnene til Neji (nei jeg husker ikke navnet, sitter på jobb :p)

 

men men..

 

får se, har på følelsen at det blir Kiba som skal fighte på neste korsvei, og naruto + shikamaru blir de som figther den siste, og NEI, jeg leser ikke mangaen, det er det jeg selv tror, hvis det viser seg å være rett, vel da bør jeg begynne å lese mangaen ;)

Lenke til kommentar
får se, har på følelsen at det blir Kiba som skal fighte på neste korsvei, og naruto + shikamaru blir de som figther den siste, og NEI, jeg leser ikke mangaen, det er det jeg selv tror, hvis det viser seg å være rett, vel da bør jeg begynne å lese mangaen ;)

vel du burde kanskje se på previewen for den neste episoden på slutten av 116-117... der får man jo et godt innblikk i hva som kommer til å skje.. Og som det ser ut tror jeg det blir en alle mot alle fight(2vs4) i neste episode..

Lenke til kommentar

Jeg har lest alt som er av manga (ihvertfall fram til 31 jan) og har dessverre ikke sett den siste dobbeltepisoden (venter på at dell skal få ræva i gir og hente laptop'en så de kan fikse den...)

 

Selv foretrekker jeg manga'en ettersom den er siktet til et "eldre" publikum med tanke på sensur... Mer vold/blod/slakt =P

 

Men men... Må som sagt se de to siste episodene snarest for å komme med en brukbar kommentar.

Lenke til kommentar

Hehe.. har skaffet en lommeoversetter, men det går litt tregt.. :D Har funnet ut at jeg kommer til å se så mye anime at det kan faktisk lønne seg å lære en del av språket. Naruto er bare knallbra. Har også begynt å se på Bleach, men Naruto er i særklasse med virkelig god humor og action. Har sett t.o.m. 33 hittil.

Lenke til kommentar

Hvis jeg ikke klarer å vente så hender det at jeg ser RAW episoder.. Foretrekker at det er tekstet for å ikke gå glipp av noe, men syns ikke det er så mye jeg mister egentlig.. Har sett en god del anime opp igjennom årene nå.. Og det er utrolig hvor mye som man egentlig husker. Pluss at et par språkkurs også hjelper litt på.. :)

Lenke til kommentar

Leser både mangaen og animen. Det er noe seriøs action rundt hjørnet på animen ;) Naruto vs Gaara blir bare småtteri i forhold... (nesten:P )

 

Siden jeg leser mangaen også så funker det litt dårlig og spekulere med dere videre fra animen :)

 

Edit: 118 er ute... av [dattebayo] da...men allikavel :)

Tør ikke linke :p vet ikke om dette går under piratkopierings regler... men alle her har vel sine kilder uansett.

Endret av Nobrains
Lenke til kommentar
Har lest noe manga selv,men greide å slutte...Nesten det samme som å røyke!HAHAHA

Neida, men jeg har hørte kule rykter om at det kommer en 3 år senere episode i mangan o nr 245?!? Bare lurer, noen som vet??

men greide og slutte ??? :p det er jo ikke skadelig og lese manga... eller ?? :)

Jeg har da ikke prøvd og slutte ennå...men tror det kan bli vanskelig :D (addictive!!)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...