Gå til innhold

Noen nye kule FPS spill i 2005


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gleder meg mest til Battlefield 2 jeg :love: fy fasen! Det spillet der kommer til å "rule" fansen over hele verden leeeeenge!! Guttene som lagde BF1 kan virkelig jobben sin, tenk dere all de erfaringene dem har fått med 1ern overført til Battlefield 2 da. Etter at jeg så de "screenshots" her på gamer.no igår ble jeg frelst :scared: ... Battlefield 2 blir rått når man tenker om de taktiske mulighetene, USA vs Terror, jeg vedder på at alle cs "nerdene" kommer til å digge dette , da har vi mye sånne som dette å vente på: OMG NOOB!! WHINE!! GULL!! LOTTO2k!! osv.. :D

 

PS: tenk å få sitte inne i F16 og jager på de andre på mulitiplayer da! Det hadde vært fett det!! :D

Endret av -Dreamer-
Lenke til kommentar
Brothers in Arms, Battlefield 2, S.T.A.L.K.E.R

Hvorfor gjentar du det folk allerede har sagt? :p du har 887 poster nå, jeg vedder på at det er ca 88,7 % av det er bare gjentagelser av folk som har sagt :!:

 

ps: ikke noe vondt ment :)

Trodde han mente hva jeg tror kommer til å bli kult. :blush:

Mens du er igang kan du kommentere de 1001 andre repetisjonene av andre folk... Usaklig av deg å si at alle postene mine er repetisjoner. :roll:

 

edit: og det er ikke kun jeg som har repetert... :whistle:

Endret av SpinNdre
Lenke til kommentar
Kommer ikke det nytt Quake og Duke Nukem spill nesten år? Eller er det jeg som er for optimistisk nå... ;)

Quake IV kan vi håpe på - men å ha noen forhåpninger til Duke Nukem Forever er noe jeg for lengst har gitt opp. De har akkurat byttet grafikk-enigine, fått nye utviklere og hele pakka. Hater det opplegget dems - de er eid av seg selv flere ganger. Regner ikke med 2005 blir noe godt år for dem heller.

Lenke til kommentar

Jeg ser frem til S.T.A.L.K.E.R, virkelig. Det spillet ser bare nice ut. Ser også frem til BF2, selv om jeg ikke likte BF.V er det lov å håpe at BF2 blir bedre.

 

Gleder meg også til Swat 4 kommer, i følge 3D Gamers kommer det "spring 2005" så det får vi håpe holder mål.

 

Duke Nukem Forever tror jeg må skifte navn, til "Duke Nukem takes Forever" for det spillet har jammen ta tatt sin tid å lage :p

 

Quake IV ser jeg litt frem til, siden de bruker samme engien som Doom 3. Får bare håpe at det ikke blir et klaustrofobisk svart helvette som det var i Doom 3.

 

2005 tror jeg blir som 2004, et år hvor der kommer en del gode spill, faktisk på grensen av hva vi har godt av ;)

Lenke til kommentar

Vet egentlig ikke så mye om disse FPS spillene i 2005, men her er min lille liste over hva som ser kult ut:

 

Stalker Shadows of Chernobyl: Spillet bygges rundt en interessant historie. Store spillområder og en liten dose RPG gjør Stalker 2005 mest spennende FPS. Er også det eneste spillet i mine øyner som kan utfordre HL 2 på nåværende tidspunkt.

 

F.E.A.R. : Vet egentlig minimalt om dette spillet, selv om det ser både skummelt ut og virker veldig bra grafisk. Det bygges rundt 12 reele timer, noe som er veldig kort men også et interessant bidrag. Tror i bunn og grunn dette ender opp som noe i kvalitet Far Cry, altså veldig bra men mangler det aller siste...

 

Brothers in Arms: Kan bli det beste WW2 spillet singelplayermessig. Det imponerer detaljmessig og kan visst skilte med veldig god kunstig intelligens. BiA blir trolig det mest realistiske FPS spillet fra 2 verdenskrig og det blir spennende å se om det holder mål.

 

Battlefield 2: Jeg har likt alt som har kommet ut av denne serien (bortsett fra Secret Weapons) og jeg tviler på at BF skuffer. Jeg håper utviklerne satser mer på lag-samarbeid og realisme, istedenfor å pøse på med god grafikk og effekter som gjør at alt hakker og ødelegger spillopplevelsen. Hvis de ikke feiler på det, tror jeg vi har neste års onlinespill innpakket i Battlefield 2 coveret.

 

Med andre ord har vi FPS entusiaster en hel del å glede oss til, og det finnes sikkert plenty med andre gode titler jeg ikke har nevnt....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...