Gå til innhold

Noen som vet hvilket dyr Langbein er?


Pilot_

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
<Paranoia-modus>

Visste du ikke at Disney og KKK er nært knyttet til hverandre

Se bare på hvem det er som hele tiden slipper unna. Jo det er en fyr kledd i hette. (spøkelseskladden)

Og hvem er mikkes fiende nummer 1? SVARTE-Petter

</paranoia-modus>

HAHAHAHA! :lol:

Tror jeg ler meg ihjel :!:

 

Hehehe... Vel, uansett, Langbein kan da ikke være en ulv, da ulver har rimelig mye "skarpere kanter" enn hunder. Dessuten har de jo sagt i Donald flere ganger at Langbein er hund.

Lenke til kommentar
  • 15 år senere...
Dorian Gray skrev (På 20.12.2004 den 18.56):

Var det et lurespørsmål, Dikky? Fyyy.

 

Har det ikke vært tilfeller der Pluto jaget etter en mus? Jeg syns det var heller merkelig at en hund skal løpe etter en mus, når det er en mus (som har hund som venn) som faktisk eier denne hunden.

Haha! ??

Lenke til kommentar
Even. skrev (På 20.12.2004 den 19.17):

Det som er sykt i andeby at svarte-petter er en katt, langbein er en hund og mikke er en mus, men allikevel finnes det vanlige hunder, katter og mus som værken kan snakkke, bruker ikke klær og oppfører seg som dyr.

 

Og hvorfor spiser donald kalkun til jul? er ikke det på grensen til kannibalisme da?

 

Er denne tråden sånn halveis inspirert av en film på tv3 igår, når tre gutter satt rundt et bål og snakket, for da snakket de om hva langbein var

Det er fabler, og fabler poengterer med dyr i menneskeroller. Idag begynner fabler å bli avleggs, men vi finner det ofte i gamle eventyr og i disneyfilmer og blader.

Greia med fabler er at de bruker dyr for å få frem mennesketrekk. Og Disney har fått mye kritikk av bruk av dyr som stereotyper på menneskeraser.

At Disney brukte stereotyper på mennesker er fakta, italienere i Lady og landstrykerne og spanjolene i feks Ferdinand. Dette hadde ikke vært akseptert idag, men var produkter av sin tid. Litt som at Dyrene i Afrika ikke er Egners mest populære fortellinger idag. Kardemomme by og Dyrene i Hakkebakkeskogen er derimot fortsatt en hit.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...