Gå til innhold

Hva er årets store skuffelse?


Anbefalte innlegg

Det begynner å nærme seg slutten på 2004, et år som etter min mening har vært fullt med en drøss av gode spill. Likevel har det vært en del skuffelser i år også. For eksempel er det mange som anser Doom 3 som en nedtur, Medal of Honor:Pacific Assault er ikke mer enn ett middelmådig FPS og Driver 3 er som alle vet fullt av bugs, feil og mangler.

 

Så spørsmålet er: Hva er årets store spillskuffelse? Og hvorfor?

 

Min personlige mening er Silent Hill: The Room. Etter å ha spillt meg gjennom en fantastisk og skummel serie, gledet jeg meg virkelig å få satt klørne i spill nr 4. Heldigvis rakk jeg å lese omtaler av spillet før jeg vurderte å kjøpe det, og det er jeg jammen meg glad for. Silent Hill spillenes største styrke har alltid vært å skremme vannet av gameren med psykologiske midler. Et sterkt grafisk bilde og utrolig lyd har gjort serien til en meget skummel affære. Svakheten til spillet har vært et klønete kampsystem.

 

I fireren bestemmer utviklerne seg for å gi oss mer action og mindre grøss. Det er en forferdelig dårlig tankegang, særlig når kampsystemet er så ubrukelig som det er. Dessuten har spillet knapt noe med Silent Hill å gjøre. Hvorfor har utviklerne gjort skamme på Silent Hill serien? Hvorfor bestemte de seg for å ødelegge et forferdelig bra konsept?

 

Jeg er dypt skuffet over hva Konami serverte oss i Silent Hill: The Room og føler at de har vansiret verdens beste grøsserserie.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, helt enig med Mozilla.. Spillet er så ødelagt av buggs at det ikke var noe særlig :no:

Håper tar seg god tid og fikser dette hvis(!) spillet kommer til pc.

 

Sikkert noen som kommer til å svare doom3 her, men jeg syntes faktisk det var grei underholdning :cool: Forventet aldri mer enn skyting og springing i mørke ganger, har aldri spillt enern eller toern :blush:

Lenke til kommentar

Tror nok den aller største skuffelsen var oppfølgeren til kanskje verdens beste FPS(Deus Ex):

"Deus Ex 2"

Ingen lett jobb å følge opp noe slikt, men resultatet var under enhver kritikk: Halv-kjedelig gameplay, svært middelmådig grafikk, forferdelig leveldesign og en slapp historie.

På en god andreplass tror jeg vi får sette "Søldner". Dette spillet hadde vanvittig potensiale i henhold til diverse previews og "utvikler dagbøker". Når det kom ut viste det seg jo rett og slett at det bare var en solid haug med bærsj! Tragisk.

Endret av Vice
Lenke til kommentar

Doom 3, uten tvil. Jeg hadde nok overdimensjonerte forventninger til dette, men det får da være grenser. Kjempeskuff! Den største siden Heroes IV.

 

Jeg spiller kun PC-spill, så jeg kan desverre ikke uttale meg om Driv3r enda, men regner med at de er en god kandidat til neste års størse skuffelse, og kunne gitt Doom3 kamp hvis det hadde blitt portet i høst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...