Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I-See-What-You-Did-There..png

 

Har en sak til Jørgen Foss og Co: På treningssenteret mitt er det døgnåpent og ubemannet, og for å sikre at kun medlemmer har tilgang må man gjennom en enmannssluse med kort+fingeravtrykk. Denne slusen er ikke større enn at jeg syns den er trang, med andre ord vil en sykelig overvektig person ikke ha tilgang til treningssenteret vårt.

 

Han kommer vel til å kreve at alle offentlige bygg skal installere låvedør.

Endret av Zarac
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Prøvde den nå og så faktisk mye rettere ut enn sist jeg prøvde den for noen år tilbake. Kjente dog at det strakk skikkelig godt i brystet og skuldrene med henda oppover veggene, hovedgrunnen er vel heller første brysttrening etter påska i går, men skal prøve å få gjort noen slike i løpet av den nærmeste tiden.

Trening i morgen så får jeg se hvordan det går da.

Lenke til kommentar

Mener at hvalbiffen som Isbilen solgte/selger var helt nydelig! Stund siden jeg har smakt det, men jeg husker at jeg ble positivt overrasket. :)

 

Hval til folket!

 

Har mye av det i frysen fra Isbilen her også, men aldri blitt spist! Vet du hvor lenge det holder seg i fryseren? Hatt det der noen år nå, heheh.

Lenke til kommentar

Hva får deg til å tru at det er noe forskjell? Det er nok det samme begge veier.

 

Prøv å spis deg kvalm hver dag for å så måtte trøkke i deg resten når du har mest lyst til å spy fordi du er så mett. Og enda har du ikke nok kalorier. Deretter sover du dårlig fordi du er mett og kaldsvetter Dette var hverdagen min i et par mnd i fjor. Nå er jeg så matlei at jeg nesten ikke orker tanken på mer kylling, fisk, smoothie, mandler, sjokolade osv osv. Nå skal jeg opp enda mer, og starter med det grunnlaget. Altså lei før man begynner.

 

Jeg tviler på at det ene er bedre enn det andre.

 

Fordelen nå er at jeg vet hva som skal til, og har sett resultater fra tidligere erfaringer. Som jeg sa tidligere, synes jeg på tross av alt det jeg listet opp at det gikk greit å gå opp. Tok bare veldig lang tid med "lidelse" å bli vant til det

 

Damn, hvor mye veier du og hvor mye vil du opp til? Jeg hadde hvertfall ikke noe problem med å gå fra 75kg til 106kg. Trodde jeg skulle slite med å øke videre etter at jeg nådde hundre, men det ble egentlig aldri noe problem. Kanskje det bare er jeg som er glad i mat :D

 

Begynt på deff nå da, så finner vel fort ut hva som er vanskeligst for meg.

Lenke til kommentar

Damn, hvor mye veier du og hvor mye vil du opp til? Jeg hadde hvertfall ikke noe problem med å gå fra 75kg til 106kg. Trodde jeg skulle slite med å øke videre etter at jeg nådde hundre, men det ble egentlig aldri noe problem. Kanskje det bare er jeg som er glad i mat :D

 

Begynt på deff nå da, så finner vel fort ut hva som er vanskeligst for meg.

 

Jeg begynte på 61 ellerno :blush:

og veier 75 nå etter å ha gått ned litt. Men, mange av de kiloene har vært vanskelig for min del. Trur det er kombinasjonen av sykling og mye aktivitet på jobben. Er jo mye hyper og, så ikke lett å sitte stille.

Ble jo en vane til slutt.

 

Kanskje jeg skal prøve å tenke på mat hele tiden. Lure meg selv til at jeg er sulten

 

 

Vil opp til 80, men stresser ikke med det nå. Bare det går jevnt opp, så er jeg fornøyd. Etter det har jeg ingen mål

Endret av hfthomas
Lenke til kommentar

Ble overtalt av ei søt jente på jobben til å stille opp på holmenkollstafetten 11. mai, så nå blir det slutt på 4000-5000 kcal dagen, og mindre styrketrening og mer kardio.

 

Vil jeg, ved to fullkroppsdager klare å opprettholde styrke, evt fortsette noe av fremgangen?

 

Kjører pdd følgende øvelser tre dager i uken, og med mindre dere har noen bedre forslag er det disse øvelsene jeg ser for meg å fortsette med men da to dager i uken.

 

Knebøy

Benkpress

Markløft

Foroverbøyd roing (Er det det det heter? Har en sånn knebøy/benk/mark-stang med vekter på som jeg drar til meg mens jeg lener meg forover. Ideen er å trene øvre rygg)

Nedtrekk

Planke med belastning

Arnoldpress

 

:)

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

Rart hvor det kommer fra, en ting er å angripe all tilgjengelig litteratur som har minimalt med svakheter, som er utredet av en hel armé av en sammensatt ekspertpanel som er ekstremt dyktige i sin ting, men hva baserer man sine egne "anbefalinger" på? Det er og blir anekdotisk.

Mye av motbøren som aspartam (og andre kunstige søtningstoffer) får kan nok ikke spores tilbake til undersøkelser og forskning, selv om mange ønsker å gjøre det.

 

Jeg liker ikke slike stoffer av den grunn at det gir feite folk en sovepute eller unnskyldning til å tømme ned både kilovis og litervis med "mat". Det er ikke mer begrunnet enn det fra min side. Jeg liker ikke smaken på lettprodukter, men det sitter nok mest sannsynlig i hodet fordi jeg hadde nok kanskje bommet på en blindtest.

 

Trangsynt? Kanskje det, men det er mitt valg..

 

Du som meg var på påskeLAN, bare at jeg var på TG og som hvert år så blir jeg syk (ikke rart når man ikke sover og spiser) og jeg snakket med pappa igår som sa "Det du må gjøre er å ta honning og lage te, da blir du frisk" Da måtte jeg høflig minne han på at jeg tross alt studerte medisin i 2 år, hvor fordypningen nå og framover er innenfor ernæring og jeg sverger! Man kunne høre den maskuline polske barten vibrere og snurre under nesen i raseri, fordi "Det funket jo for han" så hvorfor skulle ikke det "funke for meg?"

 

Jeg er glad i min far, men på noen steder er er vi på kollisjonskurs for å si det sånn; hver gang jeg er hjemme og under middagsbordet nevner "Det er ingen vitenskapelig evidens for å .." så tar barten hans flere spenstige "loops".

 

Du har jo selv messet om hvor kraftig placeboeffekten er. Må ikke alltid legge håndfaste bevis på bordet så lenge det fungerer for noen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ciryaher: Du har nok helt rett i det du sier, placebo effekten slik jeg nesten har "pisket" brukerne her i lengre tid har en vannvittig stor reel effekt, en effekt jeg selv innrømmer kunne kommet meg til gode i enkelte tilfeller.

Du tenker på det klassiske "Hei, jeg skal ha en dobbel bigmac med cheese og XL fries .. óg en cola light" så er det ikke tvil at mange bevist velger den strategi for å spille et spill med sitt eget hode ; "Siden jeg nå sparte kalorier på sukkerfri brus så kan jeg spise den ekstra burgeren med god samvittighet"

 

Dette er selvsagt ikke en heldig tankegang, selv om du sier det på en ganske så brutal måte, men det er muligens en vei å nå til enkeltindivider for denne målgruppen.

 

For øvrig så synes jeg pepsi max uten tvil smaker best av alle leske-drikkene; uavhengig av sukker eller ei. Vanlig Coca Cola gir meg et sukkerlake like rundt tennene som har en tendens til å irritere meg, men i form av glass eller boks så kan det fort friste for å si det sånn. :)

Lenke til kommentar

Ikke annet enn at jeg ikke ville kuttet så mye kcals om du skal ha mer cardio. Skal du mye ned i vekt, eller skal du bare legge til cardiotrening?

 

Jeg tenkte å ta av en to-tre kilo innen da, samtidig som jeg starter med hissig intervalltrening. I november veide jeg åtte kilo mindre, og løp lengre distanser på 4min/km, så jeg tenker jeg har et godt grunnlag. Men åtte kilo ekstra i et motbakkeløp merker man. Jeg tenker derfor at noen kilo ned også kan være fordelaktig. Planlegger å legge meg 600-700 kcal i underskudd for å oppnå det.

 

 

Men øvelsene så greie ut?

 

Edit: Så 600-700 kcal i underskudd, intervaller og noen litt lengre løp kombinert med fullkropp to dager i uka, det vil kanskje ikke koste meg SÅ mye muskler og vekter på stanga?

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

Høhø, ikke sånn gigalangt da, men holdt den farta på opp til 10 km ihvertfall.

 

Vel, er dette opplegget jeg har kjørt tre ganger uken, og utover litt slitasje i låra (som går over i løpet av helga) så har det fungert greit. Hadde tenkt å cutte litt til sommeren uansett, men ikke så fort og så mye, og ikke med bare to styrkeøkter i uka, men da følger jeg med på kroppen og satser på at dette går bra.

 

:)

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

Ble overtalt av ei søt jente på jobben til å stille opp på holmenkollstafetten 11. mai, så nå blir det slutt på 4000-5000 kcal dagen, og mindre styrketrening og mer kardio.

 

Hva faen? Gainz before hoes, bro.

 

Ok, OlafG kom meg i forkjøpet.

Endret av Zarac
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...