Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Det finnes vel egentlig i utlandet, War. Kaller det physique er det vel.

 

At du kjenner de igjen fra Fitnessbloggen betyr at vi har gjort noe riktig, Doof. Vi har klart å få med oss mange av de som ikke tidligere har sklidd helt inn blant andre nettsteders brukermasse. Jeg synes det er fint å ha en fin blanding av byggere, styrkeløf- og fitnessutøvere jeg. :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et FÅTALL av jentene deres kommer inn under de kategoriene du nevner.

De fleste andre tror at så lenge de har en logg på FB så er de fitnessutøvere... :lol:

 

"Kari Nordmanns vei til AF 2013"... De fleste loggene til jenetene heter det på FB, innrømm det bare... ;)

 

Dere har gjort noe riktig med tanke på markedsføring, lite annet ;)

Lenke til kommentar

Ekke brukt en krone på markedsføring. Det er mange som har planer og ønsker å stille i fremtiden, men ambisjoner skal man ikke kimse av.

 

Men jeg skjønte ikke helt hva du mente med at et fåtall av jentene vi har som medlemmer går inn under det jeg nevner. At de føler seg mer "hjemme" på Fitnessbloggen kontra andre nettsteder, eller at vi har en blanding av forskjellige typer mennesker? For det siste gjelder ikke bare jentene.

Lenke til kommentar

På fitnessbloggen blir alle dulla med og kritiske kommentarer blir sletta uten noen videre tilbakemelding til poster eller i trådene hvor de blir sletta. Vet ikke helt hvor heldig det er.

Er lett for usikre jenter å tro at fitness noe de plutselig kan bare de spiser nook CC eller kesam med bær på.

 

Det er et feelgoodforum av en annen verden, til og med her inne ser man ikke noe lignende.

 

Man trenger forøvrig ikke bruke penger på markedsføring, om man gjør det på rette måten.

 

Det skal dere ha, dere har gjort FB kjent uten å bruke penger på det. Dog noe råtten fremgangsmåte...

Lenke til kommentar

Vel... konstruktiv kritikk er vi åpne for. Men så tror jeg du og jeg er uenige om hva som er konstruktivt også... Utover det har brukerene selv mulighet til å slette innlegg i egen loggbok, så det er ikke alt som slettes som gjøres av moderatorer.

Dette er jo sinnsykt, alt for å opprettholde et perfekt bilde av seg selv i presume? :p
Lenke til kommentar

Ikke det som er tanken bak i allefall, men fordi loggboka er mer brukerens egen. Da har man noen fordeler av å kunne organisere den som man ønsker, angre seg litt og slike ting. Foreløpig har det fungert ganske bra, etter min mening i allefall. Skal nevnes at det ikke er ofte man ser at brukere har slettet innlegg fra andre, så det fungerer etter intensjonen slik jeg ser det.

 

Men nå er det natt. Blir ikke gains uten søvn!

Endret av Fredrik
Lenke til kommentar

Jeg er enig med Doof, jeg synes disse greiene er helt latterlige.

 

En annen ting er at FB fokuserer på at man skal ha et sundt forhold til kropp, noe jeg ikke kjenner igjen i særlig grad når jeg ser bilder fra disse stevnene. Silikonpupper som ser helt forferdelige ut, olje og krem som ser så fake ut som bare det, skulle tro de brukte brun skokrem (og de har jo ikke muskler å vise til, så hva er poenget, jf. Doofens kommentar). Fårete, falske smil, tacky bikinier og alt for mye sminke. Nei, jeg vet ikke jeg. De får holde på.

Lenke til kommentar

#%@!#@.. Har ikke hatt en god treningsøkt siden forrige søndag (prøvd meg på to boksetreninger, med elendig resultat). Helt tom for energi, mekker 10 pushups eller opp mot tyve knebøy før jeg er helt kake. Har følt meg som en storrøykende fyllesjuk tosk med hundre treninger etter hverandre i kroppen når jeg har prøvd å trene. Mulig overtrening sier boksetreneren. Treningsforbud inntil videre.

 

Har i tillegg forstuet fingeren så hardt at jeg faen ikke kan runke en gang. Får ikke lov til å trene, klarer ikke trene, og KAN ikke trene.

 

Forbanna mannssjit :realmad:

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

Blogginnlegg: Har bikinifitness noe for seg?

 

Fitnessbloggen: Har bikinifitness noe for seg?

 

Som sport- og idrettsgrein kan ein sjølvsagt stille spørsmål ved bikinifitness. Det er lite musklar ute og går i den klassen, sjølv om jentene trener, riktig nok ikkje retta så mykje mot muskelvekst.

 

I mine auge er det meir ein missekonkurranse innan fitness. Ikkje noko å kaste inn i dei olympiske leikar, men eg ser heller ikkje kvifor det skulle vere noko problem. Ein kan samanlikne det litt med Zumba. Du blir verken stor eller sterk av Zumba, men om det får folk til å bli interessert i trening og fysisk aktivitet så vil ikkje eg gå i protesttog mot det.

 

Ein anna fordel med bikinifitness er at det representerer eit meir realistisk mål for jenter flest. Svært få har sjansen til å hevde seg i ein konkurranse med musklar involvert. Å vise bilete av dei jentene kan fort gje avsmak på heile treninga. Bikinifitness derimot er jenter bortimot like tynne som Victoria's Secret-modellar, bortsett frå at dei er trent. Catwalk-modellane har gjerne ein høgare feittprosent for at ikkje kroppen skal bli definert, og dei trener aldri for å bygge musklar.

 

Som andre har nemnd er dette heilt nytt her i Norge i år. Det vil nok ta litt tid før folk blir kjent med konseptet og det trekker til seg deltakarar.

 

Sum summarum så er eg positiv til bikinifitness.

 

Ref. kommentaren om silikon: Med låg feittprosent vil dei fleste jenter miste puppene. Det er vel ikkje så merkeleg at dei då går for silikon?

Alle må starte ein stad. Kvifor ikkje med treningslogg på Fitnessbloggen? Om målet er bikinifitness, å gå ned i vekt, å bli muskuløs som Bjørgen eller berre stramme opp litt skulle vel ikkje bety stort?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

På fitnessbloggen blir alle dulla med og kritiske kommentarer blir sletta uten noen videre tilbakemelding til poster eller i trådene hvor de blir sletta. Vet ikke helt hvor heldig det er.

Er lett for usikre jenter å tro at fitness noe de plutselig kan bare de spiser nook CC eller kesam med bær på.

 

Det er et feelgoodforum av en annen verden, til og med her inne ser man ikke noe lignende.

 

Man trenger forøvrig ikke bruke penger på markedsføring, om man gjør det på rette måten.

 

Det skal dere ha, dere har gjort FB kjent uten å bruke penger på det. Dog noe råtten fremgangsmåte...

Er det noen som har vært slemme med deg på Fitnessbloggen? Du virker litt i overkant bitter her...

 

At det er et feelgoodforum er jeg helt enig i, og det er faktisk det jeg liker best med FB. Her slipper man den typiske forumoppførselen hvor det bare handler om å være kritisk, arrestere hverandre og fremheve seg selv som verdensmester i enhver situasjon. Fitnessbloggen er et forum hvor de aller fleste tørr å stå frem med sitt eget navn og ansikt, og de oppfører seg deretter.

 

Det er ganske unikt spør du meg.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

snip

Sure. Det jeg mente var at jeg synes konkurransen fremmer et uheldig syn på kropp og at det derfor er rart at fitnessbloggen er så tungt inne og fremmer det. De er jo ellers opptatt av sunnhet fremfor noe annet, så vidt det er meg bekjent (spis mat selv om du er jente, for eksempel). Jeg mener ikke nødvendigvis bare den lave fettprosenten utøverne stiller med, men at de er så jævla dolla opp.

 

Jeg synes silikonpupper er en falsk greie, jenter som tar det lurer seg selv og gutter som liker det har et dårlig syn på jenter. Det er rett og slett en forferdelig uting. For det første, hvorfor skal det være nødvendig med store pupper i det hele tatt? For det andre, kanskje de skulle beholdt fettet sitt når de tydeligvis er så utrolig opphengt i å ha slike. I tillegg ser det helt horribelt ut, spør du meg.

Lenke til kommentar

Kvifor fremmar konkurransen eit uheldig syn på kropp? I forhold til kva samfunnet ellers fremmar? Av alle nettstader så vil eg no påstå at FB er riktig arena for den slags.

 

Du har sikkert ikkje erfaring med å ha eit heilt flatt bryst som jente. Det har ikkje eg heller, difor vil eg ikkje dømme dei som tar silikon. Hugs at det i mange tilfelle ikkje er snakk om små eller store pupper, men bortimot flatt bryst og pupper.

Mange har gått frå dårleg sjølvtillit og mykje feitt til ein sunnare livsstil og trening. Eg ser ikkje korleis det er negativt.

 

Dei kan ikkje få i pose og sekk diverre. Enten ein stram kropp eller pupper. Med silikon kan dei få begge delar.

 

Som menn kan me trene det meste av kroppen og oppnå ynskja resultat. Om jenter vil trene på tilsvarande måte blir puppene mindre. Om dei då vil bruke silikon så er det deira val.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er FOR bikiniklassen, men kanskje med bittelitt mer jobb bak enn kun at hvem som helst går ned i vekt og så stiller i den. Burde det ikke være litt mer trening bak? Eller skal det kun være missekonkurranse med tynne deltakere?

 

Broseph: Ang. å ha større pupper. Det er ikke alltid så lett å være jente med "mindre" eller små pupper i et samfunn hvor man får store pupper slengt i ansiktet hvor enn man ser og det er "idealet", og menn elsker pupper og blabla. Som Zeph sier, man kan ikke få begge deler (eks. på meg selv så er det puppene som går først om jeg går ned i vekt, og ingen i min familie har store pupper - ergo, jeg kommer aldri til å få det).

Ja, man må jobbe med selvtillitten såklart og prøve å få den opp og ha andre forbilder enn silikondamer, men pupper ER jo sett på som kvinnelig og seksuelt fint i dagens samfunn. Selv om ja, alle liker forskjellige ting men jeg føler hvertfall at den generelle innstillingen er at pupper er bra og gjerne litt mer enn en knøttliten B eller A-cup.

 

Er enig i at det burde være unødvendig med falske pupper. Jeg skulle ønske jeg hadde bedre selvtillitt enn at jeg ønsker meg større pupper :) (er ikke så kjekt å finne søk på laptopen som er i "big tits" kategorien på diverse XXX-sider f. eks).

 

Beklager veldig OT om pupper. Lol.

Edit: Silikon og ekstremt lav fettprosent ser jo aldri bra ut, men det er vel en fase og så er man ferdig med å stå på scenen og kan legge litt på seg igjen.

Endret av Juliess
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...