Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Hei folkens, long time no see. Noen som kan anbefale et bra treningssenter i Haugesund? Skal bo der i sommer, men har jo ikke peiling på hvilke treningssenter som er tilgjengelige og hvordan de er.

Vil tro at Haugesund Aerobic Treningssenter er det beste, tror det er labert utvalg der. Trener selg på HAT, bare at jeg trener litt lenge sørover. Men det er jo ganske dyrt da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En time kardio kan du kaste bort med en halv snickers.

 

Et par endringer i kostholder, som å bytte ut kjøttdeig med karbonadedeig, og bytte ut noe brødskiver med frukt så har du spart like mye kcal som en hel time med kardio ville gjort omtrent.

Jeg kan dessverre veldig lite om kosthold og fokuset mitt penser seg inn på å få i meg nok mat (innbiller meg at jeg har ganske høy forbrenning ettersom jeg støtt blir sulten. Så noen her inne skrev at mye muskler gir høy forbrennig så kan jo håpe på at det er årsaken ;) ), men om jeg skulle bytta ut brødskiver med frukt så hadde jeg jo sulta i hjel. Spiser stort sett minimum 9 brødskiver hver dag (sjelden mer enn 12, på rolige dager som lørdag og søndag kan det fort bli litt færre enn de nevnte 9). Er det noe negativt i det? Kjøper stort sett alltid et brød som 3/4 på "grovhetsskalen".

Lenke til kommentar

Mente ikke at man måtte bytte ut alt brød med frukt. Jeg tenkte mere på folk på slankern, som enkelt kan bytte ut brød i noen sammenhenger med frukt for å fort kutte noen hundre kcal. F.eks. frukt til frikost/kvelds i stedenfor brød. Noe som er mye lettere enn å løpe på mølla dag etter dag, for å så spise så mye kcal at de ødelegger det de forbrenner på mølla.

 

Brødskiver inneholder jo mye karbohydrater lite proteiner da. Men om du får i det nok proteiner og kcal med bødskivene så er det vel ikke noe problem! Er ikke noen ekspert på kosthold akkurat. Spiste mye brød før selv.

Lenke til kommentar

Vil tro at Haugesund Aerobic Treningssenter er det beste, tror det er labert utvalg der. Trener selg på HAT, bare at jeg trener litt lenge sørover. Men det er jo ganske dyrt da.

Takk for svar! Ja, det står egentlig mellom Aerobic Treningssenter og Nautilus. Penger er ingen bekymring, men plassering er jo veldig viktig da jeg er lite kjent der. Får vel besøke begge to før jeg bestemmer meg.

 

Forresten, Hyrlen, om du fortsatt henger her, jeg har fått sixpack nå. Beklager så mye :(

Lenke til kommentar

Husk at proteintilskudd er vanlig mat, drikk melk eller spis en kylling, samme ulla.

Kreatin er det i bær og kjøtt osv, ikke noe magisk det heller.

Ingen av de er en "kur" eller noe man "går" på.

 

 

For eks jeg "går" på kneipbrød med servelat...

 

Nå må du gi deg. Tilskudd er ting som blir tilsatt kroppen for å øke dens yteevne. Dette er ting som kroppen selv ikke kan eller klarer å produsere.

Lenke til kommentar

Ja, og som War sier så er det ikke noe man "går" på. Du går på en slankekur. Det å få i seg proteiner, enten gjennom mat eller gjennom dedikerte kilder som proteinpulver blir jo akkurat det samme. Men skal du raskt og enkelt ha i deg en stor dose proteiner etter en hard treningsøkt er det så klart enklere å ta en shake enn å spise 700g kylling.

 

Uten at jeg har videre peiling på hva som skjer i kroppen så kan jeg hvertfall ikke skjønne hvorfor du skriver at "dette er ting som kroppen selv ikke kan eller klarer å produsere". Kroppen produserer jo fint lite alene, men er avhengig av at vi spiser og drikker for at den skal fungere.

 

Edit: Når jeg leser innlegget ditt igjen skjønner jeg egentlig ikke hvor du vil hen...

Endret av Baltazar
Lenke til kommentar

Mat og drikke er ting som blir tilsatt kroppen for å øke dens yteemne også. Kroppen klarer ikke å produsere kneipbrød heller. Om det er kyllingfillet, proteinshake, øl eller kneip med salami spiller vel ingen rolle?

 

Men om du sier at du "går på" kylling, så skal du få lov til å si at du "går på" proteinshake også. Ikke noe problem. Samma om du går på tunfisk også egentlig.

Lenke til kommentar

Det var ment til de som trur at man "går på noe" , men man ikke gjør noe annet en å spise vanlig mat.

 

Proteinpulver er for eks melk hvor fettet og karb er tatt ut, så er det tørket.

Går man da på proteintilskudd så går man også på toros nye tomatusppe (som også kommer i pulverpose)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...