Jump to content
Sign in to follow this  
Cuneax

Prostitueres til ALT filmarbeid i Oslo/Akerhus

Recommended Posts

Hei.

 

Jeg elsker film. Jeg elsker å se på film og jeg elsker å lage film.

 

Jeg har lagd fire filmer, hvorav tre er korte og en er lang. De heter Bastarda! (2001), CrossSnow (2002), CrossSnow Resniffed (2003) og CrossSnow Sniffolutions (2004), hvorav den sistnevnte er langfilm. I disse filmene har jeg jobba med alt som kan jobbes med i en filmproduksjon, alt fra idémyldring, manuskript, storyboards (heller lite av det, da), filming, skuespilling, instruksjon, redigering, promotering osv.

 

Jeg er en såkalt "filmhore". Jeg er villig til å joine alt som måtte finnes av filmprosjekter i Oslo og Akershus hva gjelder så og si alt som har å gjøre med film. Dvs skuespillerjobb, produksjon, manuskript, kamera, scenografi, musikk, klipp, design, regi og alt annet som måtte finnes.

 

Er det noen som trenger noen til hva som helst i filmen sin osv, bare spør meg. Jeg stiller gjerne opp. Men det bør være i nærheten av der jeg bor, dvs Oslo/Akershus (jeg bor i Skedsmo).

 

Håper noen her har noen tilbud.

 

Mvh

cun

Edited by cun

Share this post


Link to post
Betalinga er ikke så farlig. Jobber frivillig, jeg. Kanskje jeg ikke fikk fram dette?

Prostituerte vil vel som regel ha betalt ;)

 

Men litt mer seriøst så er det alltid en masse innspillinger i oslo. På de proffe er det vanskelig å få noe annet enn ubetalte prod.ass jobber hvis du ikke kjenner folk og har mye å vise til. Du kan eventuellt ta runden på produksjonsselskapene med showreelen din og se. Men da bør den være bra.

Men det er masse amatørfilm greier hvor det burde være greit å få være med. Jeg hadde absolutt hatt bruk for en med så stor entusiasme ,hvis jeg ikke hadde vært så sinnsykt langt unna Oslo for tiden.

 

Lykke til, håper du får noen tilbud.

Edited by freerider

Share this post


Link to post

Takk for dèt.

 

Tilbudet står åpent ennå. Jeg er villig til å være med å hjelpe alle til alt filmarbeid i Akershus og Oslo. Det er vel hovedsaklig amatørfilm det dreier seg om da, for da har ting en viss tendens til å være litt friere enn profesjonelle opplegg.

 

Oppfordring til alle som leser dette:

Bare send meg en personlig melding hvis De har bruk for arbeidskraft i Deres kommende filmprosjekt, hva enn det måtte være.

Share this post


Link to post

Heisann.

Jeg jobber som regissør for film/tv produksjoner. Jeg vet ikke helt (som nevnt ovenfor) om dine begreper som "filmhore" vil skaffe deg de beste jobbene innen bransjen. Jeg skjønner at du er interessert i film og synes det er bra, men hva er det du egentlig liker med film? Som regissør så er det det fortelleriske jeg synes er mest spennende og givende selvom man må være klar over alle roller og hva de innebærer. Jeg har ikke sett noen av filmene du nevner, ei hørt om de, men hadde vært spennende å hørt en pitch, eller lest en treatment.

 

Husk at selger du deg slik som du gjør her så får ingen inntrykk i over egentlig hvor din styrke ligger bortsett fra at du liker film. Og den interessen deles av ustyrtelig mange. Jeg håper ikke jeg tråkker på noen tær, men håper bare på å komme med kunstruktivt innspill til ditt innlegg. Som nevnt så er det meget viktig å kjenne endel innen yrket. Og filmindustrien her i norge er ikke av hollywoodstørrelse så det skulle ikke være umulig. Men et råd er; ikke virk desperat...det kan ofte virke i negativ retning. Men skaff bekjente innen samme interessefelt som deg. For sammen står du/dere alltid sterkere. Film er aldri noen enmannsjobb. :)

 

Til slutt så vil jeg uansett si at du har pågangsmot da. Det skal du ha. Og det er viktig å holde det motet oppe ettersom film ikke bare er å ta opp kamera og filme. :)

Share this post


Link to post

Takk for dèt.

 

Du kan få en kopi av den største filmen min, CrossSnow Sniffolutions, på dvd. Bare send meg en pm med postadressa di. Da kan du få se hva mine venner og jeg har drevet med.

 

Problemet mitt er at jeg syns så og si alt innenfor filmproduksjon er interessant, og dermed hiver jeg meg ut og sier: "Ta meg med!"

 

Men det aller mest interessante er etterarbeidet, redigeringen/klippingen. Det er på klipperommet man virkelig skaper historien og eventuelle følelser som spenning og frykt. Fantastisk.

 

Jeg forstår at det kan virke litt desperat, men det var bare et tilbud til unge filmskapere som trenger hjelp til det ene eller det andre.

 

Og forsåvidt til alle dere andre: Alle som vil se min 1,5 timer lange spillefilm kan bare sende en pm til meg, så vil de få den, bare jeg får flere dvd'er fra han som lager dem.

 

Jeg kan dessverre ikke legge den ut på nettet, mtp lengden og størrelsen.

 

Og "filmhore"? Hmm, det var egentlig ganske sykt.

 

Forresten, vi bor i samme by! Du handler vel ikke tilfeldigvis på den matbutikken i Alexander Kiellandsgate?

Edited by cun

Share this post


Link to post

Jeg lurer på om det finnes jenter som har et like brennende engasjement for film? Jeg syns det er altfor få. Det ville vært bra å ha med ei jente i et team fordi de gjerne tenker litt annerledes enn "oss gutta" osv. Og dessuten, da kan du ha med jenter i filmen din også, noe som også er svært positivt.

Share this post


Link to post
Og dessuten, da kan du ha med jenter i filmen din også, noe som også er svært positivt.

Japp! "guttefilmer" har vel kun en begrenset markedsdel ;)

Share this post


Link to post

Hehe - dette fikk meg til å tenke på kortfilmen 'Noe med film' som gjør narr av nettopp det at 'alle' vil bli 'noe med film'. Den gjør jo også narr av seg selv på en måte.

 

Eller som en sier i filmen: 'Å få ungdommer til å plukke poteter eller jobbe på lager er jo helt umulig, men å slepe rundt på tungt filmutstyr i dagevis gjør de gjerne gratis'

 

;)

Share this post


Link to post

Haaha. Jaja. Tenker alle blått pga den blå bakgrunnen?

 

Edit: Kjappe faen.

 

Bli noe og bli noe. Det er jo gøy på hobbybasis. Vi jobber ellers, gjør vi ikke? ;)

Edited by cun

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...