Gå til innhold

Vampire: TM - Bloodlines skuffende tester ute


Anbefalte innlegg

Holder på med hotellet i begynnelsen, men quitet da jeg ramlet ned i kjelleren og en dame løp foran meg i gangen. Ble rett og slett litt for creepy for min del :cry:

 

Kan noen fortelle meg om dette oppdraget blir skummlere (kommer hun til å angripe meg fra mørket eller noe?) eller er det bare å løpe videre gjennom gangene mens jeg holder godt fast til et balltre?

Når jeg tok oppdraget fikk jeg beskjed om at spøkelser var harmløse , så du har vell egentli ikke noe å frykte ...?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg var big fan av første spillet Vampire The Masquerade: Redemption

 

og dette er ikke i nærheten engang. Animasjonene er helt forferdelig å se på .

 

Ikke har det multiplayer og ikke kan du customize personen din selv om dette er ett RPG.

 

Tro meg dette her vil du ikke like !

Beklager, men vi har ikke spilt de samme to spillene. Det første spillet var et makkverk. Det var lite rollespill, lite interaktivitet, monstre spawnet i det uendelige, og kampsystemet var grunn nok alene til at jeg aldri gjorde meg ferdig med Prague engang.

Seriøst, når du måtte drepe deg gjennom alle nosferatuene under kirkegården for å snakke med nosferatu-elderen og han ikke engang foretrekker en mine? Og hvorfor måtte du sloss med de i utgangspunktet? Det samme skjedde når du besøkte tremere-chantry'et. Grafikken var bra dog..

 

Dette spillet har god grafikk, interressant story, mange mulige måter å løse oppdrag på, haugevis av sidequest, ansikter som er sammenlagt langt bedre enn de som finnes i HL2.. hva mer kan du forlange? Ja, kampsystemet irriterte meg også i begynnelsen, men bare til jeg hadde lært meg begrensningene (hold cursor på målet hele tiden f.eks.), etter det gikk det ganske greit.

 

Hvordan kan du motstå et spill hvor kvinnebrystene.. duver.. :blush:

Lenke til kommentar
Angående de ansiktene, jeg mener også at HL2 vinner der. GMan er og blir sjefen.

Men så ligger ansiktet til G-man ett stykke over resten av fjesene i spillet også da.

egentlig ikke jeg har lest i gamespot att når de folka som lagde spillet kom dit når man skulle støte på jaenette så skapte de henne mest vell konstruert og bevegelig i som det går ann med andre ord bedre enn g man (det mener i alle fall gamespot og jeg) :p

Lenke til kommentar

Må vel legge inn en komentar her jeg og siden jeg liker spillet godt og ser at mange her kanskje har missoppfattet hva slags spill det er.

 

Det er et RPG du kan spille fra første persons synsvinkel.

All kamp er lagt opp slik at det ikke er dine reaksjoner som teller, men karakteren din sine ferdigheter som teller. Derfor kan man ikke bare skyte i vei og irritere seg over at man ikke treffer. Dette er noe man enten liker eller hater, men det er ikke noe som er et poeng i å si at stinker hvis man har et FPS spill som utgangspunkt, rett og slett fordi det er et RPG.

 

Ellers må jeg støtte opp om at det er litt mange bugs. Det kunne godt fått litt lengre tid til utvikling slik at det hadde fungert bedre. Synes f.eks at det er alt for lett å kollidere med folk, og folk blokererer alt for stor sone slik at det er vanskelig å gå forbi. Har også en del grafikk bugs.

 

Men når alt kommer til alt synes jeg det er et knall spill, tross sine feil.

Lenke til kommentar
Dette spillet er jo ikke spesielt dårlig. Det er bare dårlig kampsystem og animasjoner resten er jo ganske greit. Det er bedre å bruke kniver, sverd o.l enn pistoler osv.

Den automatiske pumphagla river jo temmelig bra da, husk at du må ha firearm skill ganske høyt for å dra noe nytte av skytevåpen.

jeg liker den deilige revolveren jeg den har 45 i damage nesten best :love:

Endret av proxymus safiron
Lenke til kommentar
8.4 - IGN

7.7 - Gamespot

4 av 5 - Gamespy

90 av 100 - Console Gold

90 av 100 - Next Level Gaming

 

Er ikke så ille karakterer da, virker nesten som folk har blitt litt overkresne nå for tia... Må ha 9 eller 10 for at det skal være et spill de gidder å teste.

 

Tviler på at du ikke vil være fornøyd med Bloodlines om du er glad i RPG, syns spillet er veldig bra så langt og det med AI'en har ikke vært noe stort problem enda, men så er ikke AI det jeg er mest opptatt av i RPG, er ikke akkurat noe FPS heller det her.

 

Er jo greit å lese litt hva folka faktisk sier og mener og da, ikke bare se på karakteren.

 

"Awesome storyline, great dialogue, Beautiful character models and animations, statistics really impact world - a great RPG." - Gamespy

 

"In the end, though, the problems with mediocre combat wouldn't have stopped me from playing Bloodlines; having gone through the game once, they won't stop me from replaying it, either, in order to experience the different endings. How that will affect gamers in deciding whether to purchase the game depends very much on what kind of mind-set they go in with. If you go in with the idea that Bloodlines is a hybrid FPS / RPG, you're going to be dramatically disappointed. On the other hand, if you're looking for one of the best role-playing game experiences of this year, then you should really look into Vampire: The Masquerade - Bloodlines." - Gamespy

 

Eller denne quoten, som jeg personlig liker best ;)

 

"Bloodlines is a true RPG that hearkens back to Fallout and its Baldur's Gate brethren, while providing the impressive visuals of Valve's Source engine. The story is rich, the world is deep, and the heart of the RPG pumps strongly in its veins." - IGN

 

Med andre det ord et av tidenes rollespill.

da er vi to om den qoten :thumbup:

Lenke til kommentar
Dette spillet er jo ikke spesielt dårlig. Det er bare dårlig kampsystem og animasjoner resten er jo ganske greit. Det er bedre å bruke kniver, sverd o.l enn pistoler osv.

Den automatiske pumphagla river jo temmelig bra da, husk at du må ha firearm skill ganske høyt for å dra noe nytte av skytevåpen.

jeg liker den deilige revlveren jeg den har 45 i damage nesten best :love:

Det er mye mer kos å lese et innlegg, når punktsettingen er i orden ;)

Lenke til kommentar

Etter å ha fullført Vampire er jeg fremdeles av den oppfatningen av at det er ett av de bedre spillene som har kommet ut i år, men det fortjener en del ris :(

 

(Kan være noen mindre spoilere i teksten under her :) )

 

Først og fremst er det som nevnt en (god) del bugs i spillet. Den mye omtalte minne-lekkasjen er visst et problem for mange (fører til hakking og nedsatt ytelse), men denne slapp jeg av en eller annen grunn helt unna. Ellers kom jeg over 2 seriøse bugs som var skikkelig ødeleggende; den mye omtalte desktop-kræsjen ved en viss båt, samt et bi-oppdrag tidligere i spillet der en videosekvens etter en samtale med en uteligger fører til at jeg mister all kontroll over karakteren. Disse tingene skal ikke skje i et ferdig produkt, enda mindre i et produkt som etter sigende skal ha vært ferdig i flere måneder og bare vente på å bli sluppet :thumbdown:

 

Ellers virker det som om de gikk litt tom for ideer mot slutten av spillet. En del av sekvensene mot slutten bærer alt for mye preg av slayfest; uendelige kampsekvenser i labyrint-aktige brett med stadig re-spawnende monster og end-of-level kamper som i beste fall var overdrevet vanskelige. Hadde håpet at det kunne være en del mindre kamp-orienterte løsninger for problemene der på slutten, ettersom jeg hadde laget en karakter som prøvde å distansere seg fra kamp.

 

Anyways - selv om det reduserte inntrykket noe, føler jeg at det var vel verdt pengene :) Go Troika!

Lenke til kommentar
har du gjenomført spillet uten og ha problemer med den kræsj buggen??

 

åssen klarte du og ungå det?? :dontgetit::wow::wow:

Hos meg har det også fungert stort sett fint uten noen merkbar virkning av at jeg har spilt lenge.

Men støtter opp om det meste Cetram skrev. Spesielt det at det ble ganske ensforming med kamp, kamp kamp og mere kamp på slutten. Hadde riktignok heller ikke problemer med uteliggeren.

Det eneste stedet spillet laget for meg var i menyene, hver gang jeg skulle lagre et spill stod det å hakket noen sekunder før det fortsatte.

Lenke til kommentar

Etter å ha lest flere omtaler virker det som om at meele er måten å sloss på, noen som er heeelt greit for meg siden en vampyr kan slå fra seg, og jeg liker en combat :-)

 

Ellers er det myyye bugs her ja. Henger fast i dører osv... Minne problemet er også litt sinnsykt. Maskinen min må summe seg etter at jeg har avsluttet spillet, og minne har jeg nok av.

Lenke til kommentar
Dialogene, historiene, settingen og oppdragene i Vampire: TM-B er etter min mening noe av det beste som har blitt utgitt siden Fallout 1 og 2.

Det er jo da de som laget Fallout som også har laget Vampire Bloodlines. Er du sær nok til å like Fallout serien, så vil du like dette spillet. :w00t:

 

Troika Games

 

Spøkelseshuset minner skremmende nok på Doom 3. Jeg prøvde å avslutte det brettet raskest mulig, ble jo svett...

Lenke til kommentar
...

Det er jo da de som laget Fallout som også har laget Vampire Bloodlines. Er du sær nok til å like Fallout serien, så vil du like dette spillet. :w00t:

...

Men Fallout 1 og 2 er jo noen av de beste spillene jeg noen gang har spilt. Men man ser helt klart at det er samme type krefter bak dette spillet som Fallout. Selv om jeg savnet kanksje det lille ekstra som ville vært der uten alle bugsene. Tror jeg da kunne levd med i den verdenen og glemt at jeg spilte ett spill. Akkurat osm når man leser en god bok.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...