Gå til innhold

menyer på dvd-r


com22

Anbefalte innlegg

jeg vil lage backups av en del dvdplater jeg har hjemme. Men jeg har ikek bruk for ekstra marialet som følger med.

Jeg vet jeg kan bruke program som DVDshrink og annen diverse software.

 

For å beholde menyen kan en bruke IfoEdit, men etter å ha lest guiden på doom9 syns jeg det hørtes ut som det var litt for komplisert for meg. En må fjerne linker på menyen for å hindre dvd'en i å låse seg osv.

 

jeg lurte på om det fantes noe software som kunne som DVDshrink "re-author" DVD platen og beholdt menyene uten å disse vanskelige prosessene.. Samtidig som det var svært brukervenlig (i den forstand at "til og med bestemor kunne klart det").

Endret av com22
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, stemmer det. Er med deg nå :blush:

 

Du kan jo sette ned kvaliteten på menyer og ekstrameterialet da. Du kan også fjerne flere lydspor som aldri blir brukt likevel. Det er i alle fall mye enklere enn å fjerne noe fra platen, dog ikke like effektivt, menmen.. Det fungerer nå mer enn godt nok til mitt bruk.

Lenke til kommentar

Det er vel først og fremst ac3 filene jeg vil ha bort.

Jeg har ikke bruk for spanskdubbede dvder.

 

"Du kan også fjerne flere lydspor som aldri blir brukt likevel. Det er i alle fall mye enklere enn å fjerne noe fra platen"?

 

Kan en fjerne lydspor uten å miste menyene i DVDshrink da?

Lenke til kommentar

Hmm.. jeg ser jeg ikke akkurat har formulert meg særlig bra i posten over her, så jeg beklager det.

 

Jeg har flere ganger fjernet franske og svenske lydspor fra en film der jeg kun vil ha de engelske eller amerikanske. De backup'ene jeg har tatt fungerer nå som de skal. Må nevnes at jeg ikke har prøvd å velge de lydsporene jeg har tatt bort, eller har sett om de er på menyene for den del. Fjerningen av disse sporene har jo ført til at kvaliteten av filmen blir flere hakk bedre enn om jeg ikke har fjernet dem.. noe som er selvforklarende. Taler jeg i tunger enda eller får jeg fram det du vil vite?

Lenke til kommentar

joda, jeg skjønner hva du mener.

 

quote "doom9":

"If you want to entirely remove certain items but keep the menus you have to use program like IfoEdit or commercial transcoders like InstantCopy and DVD95Copy."

 

Jeg skjønte ikke så mye av IfoEdit. Så jeg trenger en mer brukervenlig freeware versjon. Så jeg lrte på om noen har forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...