Gå til innhold

Hw.no - GetTogether (Stort LAN-party!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
sikkert vært nevnt før, men håper vi får bedre plass enn på TG... TG skuffer mer og mer hvert år... TG 1900 var det beste dataparty jeg har vært på ever !

1900? Trodde året etter TG betydde hvilket år det var i, og så vidt jeg vet, fantes det ikke pc`er i år 1900 :hmm::tease: (Som du kunne bruke på LAN, det fantes "datamskiner")

Lenke til kommentar
SweeeTMaN:

LANet i Stavanger ble planlagt av en liten gruppe i tilknytning til HW-nettverket, denne gangen er det en større satsing med støtte sentralt.

 

Complexion:

Vi har ikke fastsatt billettpris enda, da vi bl.a. ikke har funnet lokaler, men vi kommer nok til å ligge under det f.eks. TG koster.

Faen i helvete da TG er dyrt.. 640 spenn!!! jeg kommer ivertfall ikke da!!! herregud vær litt vennelige da.. 250-300 så er vel jeg ivertfall fornøyd..

Lenke til kommentar
sikkert vært nevnt før, men håper vi får bedre plass enn på TG... TG skuffer mer og mer hvert år... TG 1900 var det beste dataparty jeg har vært på ever !

Må si meg enig her, var i 99 og 1900 men jeg var ikke veldig imponert over noen av partyene, de var bare helt greie lissom.

 

Skjønte at det tydligvis har tatt litt mye av i det siste, konserter i fleng og sånnt drit.

Lenke til kommentar

Jeg har vert innaktiv her i noen måneder så jeg har ikke sett dette greiene her.

 

Orka ikke lese ALR sammen i denne posten men tror jeg fikk med meg det viktigste.

 

Hvor stort er det egentlig snakk om?

og, ALLE som komme på ikke være aktive på hw.no?

 

 

Uansett, tror da jeg og klanen kommer <3

Lenke til kommentar

Synes det går sent i svingene gitt..

Men altså, det her med hyller og sånt.. Er 2 meter i høyden akseptabelt? Om det er 80cm i bredden, må man jo bygge litt i høyden!

Skulle vært nyhetsbrev på sida så folk fikk beskjed når ticket'ne kommer ut for salg! Og gleder meg til bedre side, for da er det nemlig litt lettere å få overtalt mutters heeelt.. :p

Lenke til kommentar
Hmmm.. Blir det noen slags liten serverpark eller noe lignende? Og som spurt istad; er 2 meter i høyden akseptabelt? Må finne en fiffig måte å kunne lagre ting uten at de blir stjelt nemlig! :p

Blir serverpark. Vet ikke hvorvidt deltakere får lov å sette sine egne servere der, men det kommer nok tech-crew tilbake til. Når det gjelder om du kan bygge 2 meter i høyden eller ei, får du bare vente til vi kommer med mer informasjon. Det er mye vi ikke vet enda, og mye vi ikke har fastsatt enda. Alt kommer riktignok til å komme plass i god tid.

Lenke til kommentar
Om jeg skal komme må jeg få med meg en venn eller to. Har kjempelyst til å dra på LAN med hw.no-folka, men det blir kanskje ikke så sosialt å dra dit alene :p

vi er da alle ein stor lykkeleg familie her på forumet, så du trenger nok ikkje å bekymre deg for å være aleine.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...