Gå til innhold

For varm 1557GLS?


gisi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virker som CPU-vifta starter når temperaturen overstiger 52C, noe som den gjør ganske ofte. Er dette riktig temperatur å starte på? Er det noen måte å justere den grensa opp, slik at CPU tåler mer varme? Min AMD-laptop tar neste 70C utne å bry seg noe særlig.

Lenke til kommentar
Har nettopp snakket med Netshop, og de sier at med ATI 9700-kortet, så vil vifta gå MINIMUM hvert 3.min. Dette er jo fullstendig håpløst, man kan da ikke si at en pc er stille/støyfri når vifta starter og stopper hvert 3.min?!?! :no:

Må vel si meg enig der......dette er håpløst.

 

Som sagt har jeg en Tundra 1556, men UTEN ATI 9700-kortet. Uansett starter viften VELDIG ofte. Så derfor har jeg mine tvil på at det er dette sjermkortet som gjør det.

 

Lastet ned det temp. pogrammet...teperaturen ligger på 50 C, når CPU`n kjører på 600 Mhz.....synes dette hørtes mye ut ? Da med tanke på at viften starter når temp. er nådd 52 C.

 

 

 

Hva skal til for å få i orden denne støy pc`n :mad:

Lenke til kommentar

De har jo sagt i tester og slikt at den er lydløs, fått 9 av 10 på støy. Og hvordan de har fått det til er jo et mysterium. Kanskje de har kun kjørt på 600Mhz. Da går jo ikke viften så veldig ofte.

 

Men bevares. Det er en super maskin til en billig penge. Men jeg må innrømme at jeg aldri har opplevd en varmere intel prosessor før. Og det bekymrer meg litt.

Lenke til kommentar

Min GLS ligger på rundt 50 ved idle, og da har jeg satt en kloss under slik at det blir max gjennomstrømming av luft. Til sammenligning så har brodern en Dell 510m (1,6, intel extreme graphics), og den ligger på ca 38 ved idling, og er så godt som lydløs.

Det må være en elendig løsning på disse Aopen-maskinene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...