Gå til innhold

DVD plater til 1,95 hos datakjeden?


Taxman

Anbefalte innlegg

Var innom datakjeden sin nettside og så dette

 

1925818 Pro DVD DVD+R plate 4,7GB 4x 25 stk. spindel (MediaCode:AML.....001) 195

 

Slik jeg leser det så selger de 4 bundler med de platene for 195 kr, da må jo det være de billigste platene som noen gang har vært solgt (de slår jo til og med norwaydisc sine 10 packs til 25 kr)

 

Men jeg føler det er noe gale når de setter opp mediakode, spesielt siden de ikke gjør det på noen andre plater. Noen som har kjennskap til disse platene/dette tilbudet?

 

http://www.datakjeden.no/default.asp?bID=1&sm=la_de

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror også at de mener det er 4X-plater, og ikke fire stykk spindler. Dessuten tror jeg ikke jeg ville kjøpt dem om det så var, da AML001 skal være bunnslammet av DVD+R. Jeg tror at dette er de samme platene som også selges med mediakode MEDIA001 eller bare 001 og lignende.

Endret av qwert
Lenke til kommentar

Ja, det med 4x sertifisering var det første som falt meg inn - men så ser jeg at 4x står etter dvd+r , mens alle andre netshopper skriver jo xxxxx 4x dvd+r 25 cakebox.

 

Ser at de på sin nettside har begge deler, både hastighet foran platetype og foran antall. Kombinasjonen trøtt i trynet og dårlig tid førte til slurv fra min side. Hadde jeg kikket næmere på siden, så hadde jeg nok trukket konklusjonen selv.

 

Skal nok uansett ikke kjøpe - foretrekker litt mer "kjent" kvalitet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg spurte gutta ved disken i Smart Club hva mediekoden var. De så rart på meg. INGEN visste noe om det. Jeg slo opp videohelp.com og viste dem det. Da først trodde de meg. Men vet fremdeles ingenting om saken. En av dem skulle prøve å sette seg inn i det. Men med mindre de har sprettet en pakke, kan jeg ikke si at det skulle hjelpe.

 

Jeg turde ikke kjøpe...

Lenke til kommentar

Det skal vere Fake TY i omløpt ja. men CO-Freak har vist ikke sett någen til salgs i Norge. men kunne jo vert kjekt å bare kjøpt ei plate først, kjekke mediakoden (er jo fake så hjelper lite) men se på kvaliteten etter brenninga. på fi og FIF max verdiene, samt brennekurven og se om det er the real thing :)

 

hadde vert kjekt å fått svar på den

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...