Gå til innhold

Er Bush presenil?


Oovz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man sparer seg tydeligvis ingen ting i kampen om å være flinkest til å rakke ned på Bush. :roll:

 

Svært mange svært inteligente mennesker kan opptre eksentrisk, distre, stokke ordene osv. Dette er verken tegn på demens, senilitet eller manglende intelligens.

 

Forøvrig verdt å merke seg at VG finner dette verdig en sak, mens nyheten om at CBS innrømmer at dokumentene om Bush millitære unnaluring er falske, ikke er verdt å nevne.

Endret av JBlack
Lenke til kommentar

*ler*

EDIT: Eg tror denne tråden allerede har nådd sin ende... ;)

 

Svært mange svært inteligente mennesker kan opptre eksentrisk, distre, stokke ordene osv. Dette er verken tegn på demens, senilitet eller manglende intelligens.

:yes: Stemmer det! Eg er fks- veldig glemsk av meg :p

Endret av TLZ
Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990
Forøvrig verdt å merke seg at VG finner dette verdig en sak, mens nyheten om at CBS innrømmer at dokumentene om Bush millitære unnaluring er falske, ikke er verdt å nevne.

Neida. Men du ma kanskje lete grundig gjennom siden deres for a finne den, for den er ikke til a finne hvor den skal vaere. Med andre ord, sa har de gjemt bort iallfall en nyhetssak hvor de sier at CBS gransker dokumentene. De har endelig en ny sak oppe i dag om at CBS tror de er falske...

 

Sa hva har vi hort om Bush i det siste?

Han tok kokain.

Han lurte seg inn i National Guard.

Han er presenil.

Han hjalp en vennine ta abort.

 

Sammentreff at legen som hevder Bush kanskje er presenil sier dette... akkurat na? Tror ikke det nei. Dette er nok kalkulerte utslipp fra media for a sverte Bush. Og det er sa innmari enkelt a gjennomskue. Matte ta Roy Freddy Andersen pa fersken igjen i dag i VG, hvor han sa at det var en tabbe at Bush sa at han skulle ta an iraker i handen som hadde fatt handen kuttet av av Saddam. Jepp, Roy Freddy har visst glemt at mennesker er fodt med hele to hender!! :roll:

 

BDS: Bush Derangement Syndrome

 

Nar du er sa opptatt av a kaste skitt pa og hate Bush, at du glemmer at mennesker er faktisk fodt med to hender.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990
Å selge har nok høyere prioritet enn å sverte Bush. Når det er mange som ikke liker fyren er det klart at slike historier selger godt.

Ja men kjaere deg, hvem tror du har gjort slik at folk ikke liker mannen da? De har skapt seg en "melkeku". Forst far de deg til a hate Bush. Deretter kjorer de historie etter historie om ting som latterliggjor Bush, osv. Dermed leser disse som hater mannen om dette far a godte seg. Sa jeg tror kanskje du ma innse at du ma sla sammen de to tingene du snakker om. Selge OG sverte.

 

Hey, det hadde en fin klang.

 

"Selge og sverte" :p

 

Forsåvidt så var aldri poenget med artikkelen at Bush stokket om på ordene og dummet seg ut, men at han IKKE gjorde det før. Altså er det forandringen som er poenget.

Men det er jo bare pastanden fra denne legen, at han ikke gjorde dette for. Det vet vi ikke om er sant. En stor forskjell er ogsa at Bush har mattet snakke mye mer offentlig enn for 10-20 ar siden. MYE mer. Nar Bush var 40, var han ikke i noen slags offentlig posisjon. Han ble guvernor av Texas i 1994 (tror jeg) og det er vel den meste offentlige jobben han hadde for han ble president. Og som guvernor av Texas, tror jeg ikke media folger med deg hvert eneste sekund for a fa en uttalelse om noe.

 

Sa jeg tar heller og ser pa den logiske sammenhengen her: Bush matte ikke uttale seg offentlig for 20 ar siden, men na over de siste 4 arene har han mattet uttale seg offentlig ufattelig mye, og dette kan da vaere grunnen til at han har bommet nar han snakker.

 

Så bra da, men det er vel en løgn det også. . .
Kan vaere. Det er jo ingen bevis bak pastanden. Kan like godt si at Bush hadde sex med en ku pa ranchen, for det er ikke noe bevis bak det heller.
Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990
Altså, hva vet vi om Bush sin helse? Hvorfor skal vi spekulere i om han begynner å bli presenil eller ikke? Man skal ta VG med en stor klype salt. Jeg tror nok apparatet rundt Bush overvåker hans helse rimelig intenst.

Bush har gitt ut helsedokumentene hans.

Han var til legen ikke sa lenge siden, og han ble meldt frisk som faen.

Han er i veldig god form for alderen.

Kerry har ikke gitt ut sine helsedokumenter.......

Lenke til kommentar
Selv om man ikke er så veldig fornøyd med Bush, så skjønner man at dette er løse påstander.

Ja! Altså man kan ikke ta slike ting alvorlig når det kommer på et slikt tidspunkt i den den amerikanske valgkampen. Jeg er en ganske STOR Bush\U.S.A motstander, men jeg mener at dette er bare tull. Det er grunnløse påstander. Og det er noe som helt sikkert kommer fra en demokratisk lege som vill sværte Bush p.g.a valgkampen.

 

Men uansett. Alt er bedre enn Bush som president. For hele verden. Hvis han får sitte 4 år til så vet jeg ikke hvordan verden vil være. Han og hans tillhengre er litt for maktsyke.

Endret av dim3
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...