Gå til innhold

HP nx7010 digital lyd ut?


myivan2000

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har fått et tilbud på en HP nx7010. Har lett litt på nettet, men finner ingenting på dette. Treng hjelp. Dersom den ikke har coax, el optisk out på laptoppen kan en da kjøpe noe tilbehør som gjør at jeg for digital lyd ut til min hjemmekinofortserker?

 

Ellers er dette en maskin som kan anbefales. Skal brukest til filmtitting,musikkavspilling,surfing, og muligens litt spilling.

 

Må ut med ca 12k for den, er d en ok pris. (utgaven m 60gb hd, dvd-brenner, samt bedre skjermoppløsning)

 

Mvh Ivan

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det er 12k ny fra butikk, ikke noe snusk.. Så er det et greit kjøp. Det finnes ikke digital out, eller lignende. Finnes dette org på noen laptops i det hele tatt? Finnes vel pcmcia-lydtkort eller noen som du plugger i USB-porten.

 

Skjermen på nx7010 er Widescreen og er bra, så det funker helt fint til å se på film. Skal du spille bør du isåfall bruke ekstern skjerm. Det er ikke dårlig skjermkort, men det er ikke noe topp-kort. Og dette er ikke en desktoperstatter. Har brukt en slik maskin i et par dager, og jeg må si jeg ble forelsket. Hadde penger vokst på trær hadde jeg hatt en slik.

Lenke til kommentar

Det er en hjemme-pc avtale, så da blir prisen i 11286,-

Det skal ikke være en erstatning for desktop. Jeg har allerede 2 slike hjemme, så jeg ønsket en portabel. Dette da jeg er mye ute å reiser i fbm jobb, og d blir ofte lange stunder på hotell og flyplasser. D hadde da vert kjekt å kunne ha muligheten til å se seg en film, surfe litt, eller kanskje et spill.

Men samtidig ønsket jeg å ha mulighet til å kople den mot hjemmekinoforsterkeren hjemme med full mulighet for digital lyd.

Får se litt på den pcmia løsningen da. Noen anbefaling?

 

Mvh Ivan

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...