Jump to content
Sign in to follow this  
Niclas

3ghz NW på P4C800e dlx, vannavkjølt

Recommended Posts

Ja, sitter å koser på Northwooden min som er en 3ghzer..

Hovedkortet er P4C800-E Delux (Asus sitt)

Vannavkjøling i ypperste klasse (rbx blokk og dual fan raddis)

 

For øyeblikket kjører cpuen på : 3,7ghz, idle temp = 22 grader (asusprobe >_<)

(247*multip) (1,625 v)

(minnet på 266mhz, Agp Pci lock på 33/60 elns) agpv 1,5 (default) (agp adepture size 256)

 

Det som irriterer meg er at jeg ikke kan kjøre høyere..

250 * mutli p @any volt = "svart skjerm og må skru av å på et par ganger til bios tilbakestiller seg..

HVORFOR?!

Nekter å tro at den funker helt fint på 3,7 men ikke går et hakk lengre opp. det er bare kjipt.

Har ikke prøvd å stille volten opp noe høyere enn 1,625 ettersom den booter @ 247*mutlip ved 1,6 v også... så det skulle jo ikke være det som var galt..

 

Har ikke gjort noen form for mod på hk eller cpu.

Nettopp lagt inn nyeste bios v. 1016... fortsatt forbanna.

(ned i 21grader nå som jeg sitter å surfer >_<) men dette stemmer nok heller dårlig, ettersom det er noe ala 20 grader i rommet >_< Men er uansett langt fra 30+ grader på cpu. (skjermkortet som er godt overklokket ligger på 27-28 grader~~ ikke målt med noe eksakt måler det heller)

 

Håper på hjelp og at jeg skal klare 3,8 ghz.

Si ifra om det er noe mer som er relevant.

Share this post


Link to post

Kan nok plusse på 10 15 grader ja ^^

 

Kan ikke hjelpe så mye. Men kan vel si at det var cirka der jeg traff veggen med vann selv, med akkurat det samme systemet.

Share this post


Link to post

JA!!!

Kom meg inn i windows med 252 * multipl :D

altså, 3,792 ghz :D

Tipper jeg kan komme et godt stykke til

vcore = 1,675

måtte bare opp en del på vcore...

se hvor mye lengre jeg kommer.. før jeg bynner å benche osv..

cpu temp at er fortsatt lav vist i asus p. 21 @idle. >_<

men skal ute å sette opp enda litt

kjekt om jeg kunne kommen inn i windows på3,9 eller bedre :D

 

edit

satte vcore opp til 1,7 :D klarte å boote inn i windows til 260 * multip altså biig speed

oc.JPG

fikk bluescreen etter litt >_<

 

kjører nå 257

enda ikke krasja >_< har desverre ikke tid til å stabilitets teste osv på noen som helst måte >_<

må få meg søvn..

Er det forsvarlig å gå høyere opp @vcore? (med vannkjølinga mi som er ganske bra)

Edited by Niclas

Share this post


Link to post

Har akkurat den samme prosessoren din og samme hk. + at mitt er voltdrop moddet. Kommer ikke over 245fsb, synes dette er dritt selv, men uansett hva jeg gjør ikke 1 fsb høyere.. :( Er den prime stabil på 257fsb?

Trur nok d r prosessoren som nekter mer hastighet.. :thumbdown:

Share this post


Link to post
Har akkurat den samme prosessoren din og samme hk. + at mitt er voltdrop moddet. Kommer ikke over 245fsb, synes dette er dritt selv, men uansett hva jeg gjør ikke 1 fsb høyere.. :( Er den prime stabil på 257fsb?

Trur nok d r prosessoren som nekter mer hastighet..  :thumbdown:

Har du høy nok Vcore da?

måtte opp til 1,7 jeg... før det var alt nekt.

 

Hakke hatt, får heller ikke.. tid til å kjøre noe tester med det samme.

En gang til helga kanskje.. :|

Er litt forsiktig med pcen nå, har den ikke på om natta osv.. er noe galt med windows også -.-

 

Men formaterer nå snart, blir vel å kjøre benchys og prime da.

Edited by Niclas

Share this post


Link to post

er nede på 255*15 nå... altså 3,825ghz...

primer som bare det mens jeg hører på musikk og venter surfer..

Øker vcore litt om den ikke kjører pent nå.

 

Ser ut til at den er stabil nå @ 3,825 ghz..

Stiller opp vcore i morgen å kjører videre @ litt flere mhz.

 

Prima i godt over en time nå.. ingen ting som er bad. pfft, maskinen skrudde seg av en gang i natt..

Stilt opp vcore nå.. og prøver meg litt på 3,9ghz.

Men må vel ned i 3,8ghz @ 1,7v for at det skal gå stabilt.

 

 

Du sier du har tatt vdroppmod på hk...? Hvordan? effekt?

Edited by Niclas

Share this post


Link to post

Ja jeg prøvde å øke vCore til 1.75, dette hjalp heller ikke.. Tempen ligger på maks 42 grader, så var nok bare uheldig å fikk en "dårlig" cpu.. Hvilken stepping har du? Min er SL6WU, ser at flere har nådd 4ghz med denne prosessoren.. Men nekter å tro at denne klarer d.. Har også en 2.4ghz den når 270fsb så d kan umulig være hk mitt som er feilen.. :hmm:

 

Har du gjort noen spes instillinger i BIOS? hvilken BIOS kjører du?

Share this post


Link to post
Ja jeg prøvde å øke vCore til 1.75, dette hjalp heller ikke.. Tempen ligger på maks 42 grader, så var nok bare uheldig å fikk en "dårlig" cpu.. Hvilken stepping har du? Min er SL6WU, ser at flere har nådd 4ghz med denne prosessoren.. Men nekter å tro at denne klarer d.. Har også en 2.4ghz den når 270fsb så d kan umulig være hk mitt som er feilen.. :hmm:

 

Har du gjort noen spes instillinger i BIOS? hvilken BIOS kjører du?

Aner ikke steppingen, sjekka dem aldri.

Du kan prøve 1,750 @ vcore.. kom til 3,975 jeg da (ustabilt >-<)

 

1016 biosen

Ikke noe spesse instillinger nei..

Minnet 1:1

Vcore 1,725~ o.l. >_<

Agp/PCI 80/xx

"turbo mode"

og det var vel d... men har som sagt ganske koselig minne som klarer å henge på fsben ;) 4200 minnet angret jeg på at jeg kjøpte.. men nå neiii trokke d ;)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...