Gå til innhold

GeForce 6800 GT/Ultra pci-e, hvor har de dem?


FosFat

Anbefalte innlegg

Skal nå om ikke så alt for lenge kjøpe meg nytt socket 775 system, på vegne av dette lurer jeg på hvilke internettbutikker som har GeForce 6800 GT evt. Ultra i PCI-e format. Trenger ikke være på lager, bare de har dem til salgs. Kunne vært fint med url til varen :) Har letet litt selv, men vanskelig å finne disse. Så håper på svar =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, 13% ytelse med bedre drivere, og i OpenGL? Greit nok det da, men x800 (eller radeon generelt) har ikke SLi-muligheter. Ikke det at jeg har tenkt å gå til anskaffelse av dual pci-e (pga av hovedkortene er bare for Xeon system), men at jeg skal kunne være åpen for det. Tipper flere hovedkort som har dual pci-e kommer snart, og da hvis jeg har kjøpt et grafikkort for 4000-5000 kroner vil det være greit å kunne kjøpe samme kort et halvt år senere (for bare 2000-3000). Men da må jeg jo ut med nytt hovedkort som har dual pci-e.

Lenke til kommentar
Da blir det vel Pci-e  :D

Men hvorfor ikke x800xt da? prisen er ikke være og vil gjære det bedre på det fleste spill (p.g.a directX). Og med de nyeste driverene så snakker vi om opp til 13% bedre ytelse i OpenGL og.

Bedre ytelse enn nVidia i OpenGL? ôÔ

 

Link til noen tester hvor dette er bevist?

Han mente at med de nyeste driverene vil _Radeon_ kortene få 13 % bedre ytelse enn når de ikke hadde de nyeste driverne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...