Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

telenor billigere i sverige


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jo, men det stemmer det eizo skriver, og om det er til bedrifter eller privat betyr ingen ting.

 

Telenor i Norge kan ikke en gang tilby 8 mbits linjer i Norge, mens de kan det i Sverige. Og 699,- (eller m moms: 860,-) er fortsatt meget billig, må tenke på at det er svenske kroner det er snakk om, så 860,- svenske tilsvarer 780,- norske. Og for en 2 mbits linje i Norge må du gi 550 kr, og for å få en 8 mbits linje i Sverige bør du bare gi 230 NKR mer for!!!!!!! Er sinnsykt bra det, så ja det er billigere i Sverige og mye bedre der. ADSL- og bredbandsnettet i Sverige er meget bedre og mer utbredt enn i Norge. Jeg bor selv i Uppsala i Sverige og har 10 mbits linje :dribble:

 

P.S. Men du er dum som bestiller adsl fra Telenor om du bor i Sverige. Bostream i Sverige tilbyr hele 28 Mbps linje til bare 398 kr måneden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

:thumbup:

Endret av joho83
Lenke til kommentar
jo, men det stemmer delvis det eizo skriver. Telenor i Norge kan ikke en gang tilby 8 mbits linjer i Norge, mens de kan det i Sverige. Og 699,- (eller m moms: 860,-) er fortsatt meget billig, må tenke på at det er svenske kroner det er snakk om, så 860,- svenske tilsvarer 780,- norske. Og for en 2 mbits linje i Norge må du gi 550 kr, og for å få en 8 mbits linje i Sverige bør du bare gi 230 NKR mer for!!!!!!! Er sinnsykt bra det, så ja det er billigere i Sverige og mye bedre der. ADSL- og bredbandsnettet i Sverige er meget bedre og mer utbredt enn i Norge. Jeg bor selv i Uppsala i Sverige og har 10 mbits linje :dribble:

Det er fordi at i Sverige er de i en utfordrer posisjon,mens i Norge er de såkalt monopolist.Telenor klager på Telia i sverige og Telia klager på Telenor i Norge.Det samme kan sies om TDC i Danmark der de er monopolister.Ting blir bedre når vi får reelle alternativer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...