Gå til innhold

6800 Ultra- Dual DVI, mister signal på port #2


LarsBarstad

Anbefalte innlegg

Testet omsider mitt MSI 6800 Ultra med 2 x DVI, og ble litt lang i maska når jeg oppdaget at det fungerte svært dårlig.

 

Med jevne mellomrom så faller bildet på skjerm 2 ut og blir borte i et par sekunder. Hvor ofte det skjer varierer litt, men hvis jeg feks scroller en webside opp & ned så skjer det nesten konstant.

 

Siden det alltid var samme skjerm som falt ut så testet jeg å bytte om hvilken DVI-port på skjermkortet skjermene var koblet til, og da fikk jeg motsatt resultat. Kun den andre skjermen som falt ut... det er altså DVI port #2 som mister signal uavhengig av hvilken skjerm/kabel som er koblet på. Det utelukker vel både at det er noe galt med skjermene & kablene.

 

Testet å kjøre en av skjermene med analog kabel, og da er DVI port #2 ok, mens DVI port #1 begynner å blanke ut... Har ikke 2 DVI overganger så får ikke testet å kjøre begge analogt, men det er jo uaktuelt uansett når man har kjøpt Dual DVI kort for å kjøre 2 skjermer digitalt.

 

Noen andre som har opplevd dette, eller som har 6800 Ultra 2x DVI som fungerer som det skal? Usikker på om dette er et problem med mitt kort, eller generelt problem med modellen.

 

Lars

Endret av LarsBarstad
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Angrefristen er gått ut, men kan fremdeles reklamere - tror ikke det er noe problem da kortet heldigvis er kjøpt hos en av de seriøse nettbutikkene.

 

Er meget interessert i å finne ut om det er et generelt problem med modellen eller 6800 Ultra kortene, hjelper meg lite med identisk erstatningskort hvis det har samme problem.

 

Lars

Lenke til kommentar

1) bytt dvi kontaktene på skjermkort

 

jeg tror problemet forsatt vil være der, men da på andre skjermern :p

 

 

dette er reklamsjon. Og jeg vet at mange skjermkort har svært ømtålige dvi utganger. 2 av skjermtesterne har måtte bytte skjermkort pga dvi utgang. Vårt problem er derimot at en farge detter ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...