Jump to content
Sign in to follow this  
LarsBarstad

6800 Ultra- Dual DVI, mister signal på port #2

Recommended Posts

Testet omsider mitt MSI 6800 Ultra med 2 x DVI, og ble litt lang i maska når jeg oppdaget at det fungerte svært dårlig.

 

Med jevne mellomrom så faller bildet på skjerm 2 ut og blir borte i et par sekunder. Hvor ofte det skjer varierer litt, men hvis jeg feks scroller en webside opp & ned så skjer det nesten konstant.

 

Siden det alltid var samme skjerm som falt ut så testet jeg å bytte om hvilken DVI-port på skjermkortet skjermene var koblet til, og da fikk jeg motsatt resultat. Kun den andre skjermen som falt ut... det er altså DVI port #2 som mister signal uavhengig av hvilken skjerm/kabel som er koblet på. Det utelukker vel både at det er noe galt med skjermene & kablene.

 

Testet å kjøre en av skjermene med analog kabel, og da er DVI port #2 ok, mens DVI port #1 begynner å blanke ut... Har ikke 2 DVI overganger så får ikke testet å kjøre begge analogt, men det er jo uaktuelt uansett når man har kjøpt Dual DVI kort for å kjøre 2 skjermer digitalt.

 

Noen andre som har opplevd dette, eller som har 6800 Ultra 2x DVI som fungerer som det skal? Usikker på om dette er et problem med mitt kort, eller generelt problem med modellen.

 

Lars

Edited by LarsBarstad

Share this post


Link to post

Angrefristen er gått ut, men kan fremdeles reklamere - tror ikke det er noe problem da kortet heldigvis er kjøpt hos en av de seriøse nettbutikkene.

 

Er meget interessert i å finne ut om det er et generelt problem med modellen eller 6800 Ultra kortene, hjelper meg lite med identisk erstatningskort hvis det har samme problem.

 

Lars

Share this post


Link to post

1) bytt dvi kontaktene på skjermkort

 

jeg tror problemet forsatt vil være der, men da på andre skjermern :p

 

 

dette er reklamsjon. Og jeg vet at mange skjermkort har svært ømtålige dvi utganger. 2 av skjermtesterne har måtte bytte skjermkort pga dvi utgang. Vårt problem er derimot at en farge detter ut.

Share this post


Link to post
1) bytt dvi kontaktene på skjermkort

 

jeg tror problemet forsatt vil være der, men da på andre skjermern :p

Testet dette allerede, og riktig som du sier, problemet kommer da på den andre skjermen.

 

Lars

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...