Gå til innhold

You've been punk'd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For et år siden eller to kunne man fra sende meldinger fra start.no, tror det var start.no, mulig jeg husker feil, hvor man kunne skrive avsender med tekst, kunne ikke skrive tall i avsender though. Det var moro hvis man visste hvilke navn "offeret" hadde i telefonlista ;)

 

Tipper nå at det blir oppstyr i media og i diverse dressmiljøer hvis det blir utbredt å gå inn for å skade noen med denne muligheten.

Lenke til kommentar

Så mye flott man kan gjøre med dagens teknologi... NOT! :mad:

Ny teknologi setter stadig etikken i samfunnet på prøve, men som regel seirer moralen til slutt.

Og hva skulle denne seiern gå ut på? At tjenesten blir lagt ned? Han har ihvertfall samvittighet nok til å lage søk for å kunne avsløre falske sms'er, men de burde være tilgjengelige lenger enn et døgn. Egentlig burde det stå neders i sms'en at meldingen er sent fra PunkSMS... :yes:

Lenke til kommentar

Ja det er litt skummelt, så lenge man ikke tenker over at det kan være en annen avsender av tekstmeldingen. Men det hjelper jo å være litt skeptisk da, det hender jo at mobiler blir "lånt" slik at det er noen andre enn eieren som sender meldingen.

 

Forøvrig synes jeg det er mye værre hvor mye vi stoler på mail protokollen.

 

Her er det jo bare å gå inn i kontoinstillingene i f.eks outlook å sette hvilken avsender adresse og visningsnavn man vil!! Ikke noe problem å utgi seg for å være [email protected]!

 

Hvis man bruker et litt avansert mailprogram kan man riktignok finne ut hvilken IP adresse det ble sendt fra og sjekke det opp mot slottets domene, men det er de færreste som gjør dette.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...