Gå til innhold

Bytte vifter på Lian Li kabinett, hvordan ?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har dette kabinettet fra Microplex - http://www.microplex.no/rubweb/php/rd.php?...H1SUSB&toc=3050 .

 

Sliter med ustabilt system og at det blir svært varmt inni boksen (over 42c på hovedkort, skjermkortet ligger idle på 65c og cpu idle på 55c). Vurderer nå å bytte de 2 viftene i front, samt den ene bak (alle 3 er 80mm).

Tenker på å sette 2 kraftige vifter foran på minimum 80m³/time og en tilsvarende bak. Støyen vil øke ja, men blir nok nødt til dette (noen som evt. kan anbefale noen skikkelig gode 80mm vifter fra Microplex ?).

 

Tok nettopp en titt på disse viftene og ser at de er festet på en merkelig måte.

Virker som små plastik-skruer, men det er ingen skruefeste på de. Også usikker på hvordan det går ann å demontere og montere nye vifter i front ? (såvidt jeg kan se får jeg ikke fjernet gitteret foran hvor det også er et støvfilter).

 

Noen som har utført noe sånt på et slikt eller liknende Lian Li kabinett ?

 

Specs finner du i profilen.

Endret av Digitize
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Jeg har demontert mine tilsvarende vifter, og de svarte "pluggene" er faktisk veldig lure... På en av sidene kan du trekke ut "skruen" som egentlig er en pigg. Jeg klarte det så vidt med neglene, men det kan hjelpe med en kniv under kanten eller så. Hvis den ikke løsner lett, bør du prøve den andre siden

Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg trenger desperat mere kjøling i kassen min ...... Vet noen om det er mulig å få plass til 2 * 80x80x38mm vifter i front på dette Lian Li kabinettet ?

De to som er der nå tror jeg er 80x80x20mm (merkelig at de ikker er 25mm, jeg målte de til 20mm med linjal).

 

Jeg har har funnet denne på Microplex, som jeg vurderer 3 stk av (2 foran, en bak) : http://www.microplex.no/rubweb/php/rd.php?...D8038H&toc=5830 (støy er overkommelig med viftestyring). Så tenkte jeg å slenge en tilsvarende på bak (erstatte den lille pinglevifta som suger varmluft ut av kabinettet bak).

 

Oss som har denne type Lian Li kabinett, vet at det er en diger harddisk brakett ved viftene foran (plass til 4 disker, sjekk vedlagt bilde av kassen min). Såvidt jeg kan se, så er det 37mm fra veggen og fram til braketten. Viftene jeg vurderer er 38mm store.

Dog ser jeg for meg at jeg skal klare å dytte den lille brakketen såpass mye at jeg får skviset inn disse 2 monsterviftene.

 

Mulig eller umulig ? :hmm:

 

Fint med svar før jeg brenner av 700 kr på 3 vifter og viftestyring som evt. ikke passer ...... :ermm:

post-153-1095467341_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...