Gå til innhold

Ikke tilgang til mapper etter flytting


Snewton

Anbefalte innlegg

Etter mislykket biosflashing og mye om og men er nesten alt på skinner igjen, MEN:

 

- på den ene disken får jeg noen ganger problemer etter jeg har flyttet en mappe, den blir "ikke tilgjengelig". Egenskaper viser at mappen plutselig er tom, og at den blir skrivebeskyttet (lar seg ikke endre).

post-104-1095365529_thumb.jpg

Endret av Snewton
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Edit: Funker det enda ikke?

 

Problemet oppstår fordi blant MS får kjeft for å ha for dårlig sikkerhet, og derfor må finne løsninger som i de fleste tilfeller målløse drittunger med et sterkt behov for oppmerksomhet står bak.... I andre tilfeller er det profittjagende konkurrenter og/eller den nysgjerrige nabokona som har skylden....

 

Med andre ord: Din snail-mail postkasse er ditt ansvar, så du kjøper en lås til den om du har nysgjerrige naboer. Om noen allikevel bryter seg inn er det fremdeles ditt ansvar, og du må kjøpe en bedre lås. Postverket har i allefall ikke skylden. Gjelder det ditt private arkiv i din private bokhylle, er det heller ikke arkiv-leverandøren som får problemer om noe blir stjålet.

 

Om noen bryter seg inn MS produkter anser alle av en eller annen uforståelig grunn at MS har ansvaret, og siden MS har akseptert dette, gjør de for tiden hva som helst for å forhindre det. Siden arklivet ligger på en PC og ikke i et papirarkiv er det plutselig uansett arkivleverandørens skyld.

 

Omtrent som om din postkasseleverandør skulle selge deg en postkasse som selv du har vanskeligheter med å åpne, fordi postkasseprodusenten alltid får skylden for alt som måtte mangle/være til overs i den...

 

I motsetning til snail-mail postkasseleverandører og leverandører av arkivmapper for papirer, stiller vi leverandører av e-mail og elektroniske arkiv til ansvar for at vi blåser i og/eller ikke skjønner hvordan vi skal sikre e-info...

 

Når de forsøker å gjøre dette så sikkert som mulig, og vi glemmer "nøkkelen", er det de som får problemer igjen...

 

Nåvel, kanskje litt på siden :)

 

God helg!

Endret av trn100
Lenke til kommentar

Jeg har jo nå heldigvis oppskriften på hvordan jeg skal få tilgang til filene igjen, den funker. Men det er jo irriterende å ikke kunne dra å slippe filer og mapper når man har blitt veldig vant til det.

 

OG jeg prøver jo å fikse dette selv uten å plage MS, som på en annen side ikke har spesielt gode "bruksanvisninger" eller feilsøkingsverktøy som ser ut til å finne problemer litt på siden av det helt vanlige. Men rett skal være rett, det har ikke postkassa eller bokhylla mi heller, som i motsetning ser ut til å fungere knirkefritt.... :tease:

 

God helg ja! (Drar til fjells, uten PC)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...