Jump to content
Sign in to follow this  
kadutrur

Samarbeidspartner til annonse-web søkes

Recommended Posts

Har en annonse-løsning i PHP på 'kladdearket'. Selve ideen er relativt grei, og tror ikke det finnes tilsvarende løsninger til akkurat dette 'konseptet'.

 

Beskriver ikke løsningen i detalj i denne omgang, men kan forklare litt nærmere:

 

Pris pr. annonse skal være lav, og skal i utgangspunktet gjelde for 30 dager, med mulighet for forlengelse i ytterligere 30 dager (kan gjøres flere ganger). Pris for forlengelse skal ligge et sted mellom 30 og 50 % av 1. gangspris for annonseringen.

 

Poenget med lav pris er selvsagt et ønske om å generere et nokså hyggelig annonsevolum, og muligens kunne tjene noen fjelldollar på dette. Ved mange nok annonser/sidevisninger/brukere kan det på sikt også være mulig å skaffe inntekter fra annonsører, men det er pr. i dag å anse som en 'bonus'.

 

Den største utfordringen, som jeg ser det, er å på en eller annen måte automatisere utsending av påminnelse pr. mail til brukeren om at en annonse er i ferd med å 'gå ut på dato'. Det skal da være med en link hvor man kan aktivere annonsen for nye 30 dager.

 

Er i første omgang interessert i å komme kontakt med noen som har 'snøring' på PHP og kunne tenke seg å være med som en slags samarbeidspartner. Undertegnede har laget noen tilsvarende, men betraktelig enklere løsninger i PHP tidligere, så man er ikke helt 'grønn'.

 

Undertegnede vil videre stå for drift/ansvar for domene, betalingsoppfølging etc.

 

Dette er, som man sikkert forstår, ikke noe man blir rik av (i alle fall ikke fra dag en), og inntekter vil heller ikke bli generert før brukere benytter seg av løsningen.

 

Er på utkikk etter én person, fortrinnsvis med et enkeltmannsforetak - %-vis fordeling av eventuelle annonseinntekter vil bli meget 'fair' i forhold til innsatsen :-)

 

 

Er du interssert kan du sende en KORT privat melding om dine kunnskaper/ferdigheter i PHP/MySQL og webdesign/-utvikling, så tar jeg kontakt med de som virker mest aktuelle/seriøse :-)

Edited by kadutrur

Share this post


Link to post

Jeg har også behov for et automatisert script som kan sjekke en slags utløpsdato som ligger lagret i en database.

 

Noen som har et tips om hvordan man kan få til det best mulig?

Share this post


Link to post

tror det beste vil vært et script i perl elns som kjøres av cronjob men det går seff ann med php, bare skriv et vanlig php script som sjekker dato o.l så lager du en cronjob til scriptet...

 

tror det skal funke

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...