Gå til innhold

Snodig video-ut-port på GeForce FX5900 Ultra


JoeDohn

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte meg et Creative GeForce FX 5900 Ultra-kort på Elkjøp for halvannen måned sida, og hadde veldig lyst til å teste det ut på TVen. Jeg gikk raskt til anskaffelse av en s-video-kabel, ettersom det ikke var noen composite-utgang på kortet.

 

Problemet var bare at det heller ikke var noen normal s-video-utgang. Utgangen hadde samme form som et s-video-hode, men i steden for fem pinner og en firkant (mener å huske det er det s-video-kablene har) skulle det være elleve pinner. Jeg tok raskt kontakt med Elkjøp og forklarte problemet, og de ba meg sjekke om det fulgte med et adapter i esken. Det gjorde det ikke. Siden har de vært i flere dialoger med Creative angående slike adaptere, men de har ikke fått noen avklaring på det.

 

Jeg lurte på om flere har vært borti samme problem, og om de eventuelt hadde noen løsninger på denne floka.

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Utgangen du sikter til er en spesialport, som det finnes en "dongel" som man plugger i. Denne "dongelen" har Composite og S-Video utganger (og på VIVO kortene også innganger).

 

Det er innmari pussig om denne ikke fulgte med kortet, men jeg har sett denne "dongelen" til salgs på velassorterte datasjapper, både "på gata" og på nettet.

 

I utg. pkt. ville jeg anbefale deg å sjekke ut om det egentlig var meningen at denne skulle fulgt med kortet (vil vel se på det som en vesentlig mangel, og at kortet ikke har de annonserte funksjonene). I så fall, krev bytting/omlevering/whatever.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Sjekka litt rundt...

[url="http://www.hardware.no/tester/skjermkort/creative_fx5900/index3.html"]http://www.hardware.no/tester/skjermkort/c...900/index3.html[/url]

[url="http://www.guru3d.com/article/content/92/2/"]http://www.guru3d.com/article/content/92/2/[/url]

[url="http://www.guru3d.com/admin/imageview.php?image=1749"]http://www.guru3d.com/admin/imageview.php?image=1749[/url]

[url="http://www.nvnews.net/reviews/3dblaster_fx_5900_ultra/page_2.shtml"]http://www.nvnews.net/reviews/3dblaster_fx...ra/page_2.shtml[/url]

Samtlige steder ser vi at ikke composite+s-video ut dongelen følger med... så da spørs det om den ikke må kjøpes separat.

Kjip bundle anyway... koster ikke mange kronene for den kabelen om de hadde bundlet den med kortet. :no:

Er ikke 100% sikker, men du vil ha noe sånt tenker jeg: [url="http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=114116&cks=PRL"]http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=114116&cks=PRL[/url]
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...