Gå til innhold

Cheats - Hva er det ?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har spilt en del FPS på nettet (helst MOH) - treffer innimellom på folk som virker sinnsykt dyktige. F.eks. folk med sniper som treffer alt de skyter på. Driver de med cheating ? Kan noen forklare meg hva cheats er:

 

1. Er det en programpakke som du installerer som en del av spillet og på den måten får nye egenskaper ? (f.eks. "treffer alltid", "usårlig" osv)

2. Er det vanlig med cheating på nettet ?

3. Er det enkelt for spill-serverene å oppdage om spillere cheater ?

 

Takk for alle svar !

 

BF

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke om du har opplevd cheating, men dyktige spillere kan ofte ha den effekten på andre.

 

Det skal også sies at sniper skudd krever færre treff for å drepe. Og i de fleste moderne FPS så har du også soner på kroppen som tar mer skade. Et hodeskudd vil drepe, men feks to skudd i kroppen må til for samme effekt.

 

Så en som spiller sniper må være veldig dyktig til å følge hvor en som spiller går, og prøve å forutse hvor han vil være så han kan legge skuddet der. Dette krever bare litt øvelse.

 

Når dette sitter inne er en sniper noe av det verste som finnes og kan virke nesten for god. Men cheats må det nødvendigvis ikke være.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Nå var ikke poenget mitt å kritisere dyktige spillere. Det er klart at dersom du bruker mye tid hver dag på å spille så blir du helt sikkert uhyggelig dyktig. Jeg for min del ser på nettspill som hyggelig avkobling innimellom.

 

Jeg er imidlertid ikke noe særlig kyndig når det gjelder programmering o.l. så jeg lurer på hvordan de får inn cheat-egenskaper i spillet. Er det som en slags en patch ? Eller går de inn og programmerer i kildekoden selv ?

 

Og jeg gidder ikke høre kommentarer om at jeg er en cheater osv. Det er ikke hensikten med dette innlegget. Jeg vil bare forstå hvordan de får implementert cheat-egenskaper i spillet. Man lærer så lenge man lever osv.....

 

BF

Lenke til kommentar

de aller fleste som cheater i online spill benytter seg av "tilleggsprogrammer" andre eller de selv har laget, som gir dem fordeler overfor andre som spiller ærlig, for eks at de kan se igjennom vegger etc.

Også har man jo exploits da som ganske mangen benytter seg av men av en eller annen dum grunn mangen ikke bryr seg om og rapportere til admins.

Dvs at man utnytter en bug i et spill til sin fordel.

Hadde det vert kodet inn med vilje hadde det vert en feature

Endret av TRS
Lenke til kommentar

Tør jeg spørre om det er MOHAA Spearhead du spiller online, eller bare MOHAA? Isf., hva er nicket ditt?

 

Er dessverre en del juks i dette spillet, da utviklerne ikke har kommet ut med noen offisiell anticheat, og det er en del bugs i spillet. Men også utrolig mye (unødvendig) hysteri og paranoide folk som skriker "juks" hver gang de blir drept. Så ikke vær for rask med å komme ut med en anklage, med mindre du har bevis ;)

 

Det finnes ekstremt mange dyktige spillere der ute, som bruker lyden så vel som det de ser med øye til å registrere hvor fienden er.

Endret av Farnoy
Lenke til kommentar

Jeg har aldri beskyldt noen for å jukse når jeg har spilt ettersom jeg synes det er usportslig å anklage noen så lenge jeg ikke har fnugg av bevis....men tanken har slått meg når jeg møter spillere som bare er så utrolig mye dyktigere enn meg. Men det er sikkert mange som bruker vannvittig mye tid på å spille....og dermed kommer de selvfølgelig opp på et helt annet nivå enn jeg er på.

Hva er forresten typiske "cheats" i MOHAA ? Er det helt åpenbart når noen bruker "cheats" i MOHAA eller Spearhead ?

 

Overvar forøvrig et LAN med CS i Finland en gang. Var morsomt å se dem spille "live". Må si jeg egentlig ble ganske imponert over ferdighetene til de som spilte.

 

BF

Endret av Breiflabben
Lenke til kommentar

Dette blir etterhvert litt off-topic....

 

Synes selv at det er ganske kjedelig å spille på public-servere ettersom det alltid er "hver mann for seg selv". Ikke noe samarbeid eller planlegging, og det er rimelig kjedelig. Mye morsommere når det er teamwork. Hvordan er det når man spiller med claner - er det teamwork og ikke bare "hver mann for seg selv"? Ser for meg at det kan være skikkelig kult.

 

BF

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...