Gå til innhold

Når kommer P4 Prescott EM64T/FCLGA775?


BennyXNO

Anbefalte innlegg

P4 Prescott med EM64T kommer visst i en innpakning kalt FCLGA775 i motsetning til dagen Prescott som leveres som LGA775.

 

Det er utrolige lite informasjon om denne prosessoren bortsett fra at det faktisk er mulig å kjøpe denne gjennom Dell og HP. Intel har visst offisielt uttalt at denne prosessoren ikke skal komme ut for løssalg før Microsoft har lansert sin XP 64bits os for AMD64/EM64T.

 

Er det noen som har inside-informasjon fra grossister/nettbutikker om denne prosessoren og når den kommer?

 

Det er så kjipt å kjøpe seg et nytt system nå med en prosessor til 2-4 tusen kroner for å måtte oppgradere om 1-2 måneder fordi man vil ha 64-bits utvidelsene. Og ja, AMD er totalt uaktuelt.

 

EDIT:

 

Oppdaga i dag (23.09.2004) at enkelte nettbutikker (ikke norske) selger P4 3.6 EM64T med produktnummer BX80547PG3600EM. Er dette juks, eller er det virkelig et offisielt produktnummer som INTEL bruker?

Endret av BennyXNO
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror du blander sokkel og innpaking her, de Prescott'ene som leveres i dag på socket T har FC-LGA4 innpakning, tror nok at Pentium 4 "F" vil ha den samme innpakningen.

 

Når det gjelder løssalg er det vel slik at den slippes når Microsoft slipper Win XP 64-bit, og Microsoft slipper Win XP 64-bit når Intel slipper Pentium 4 "F" :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...