Gå til innhold

Nytt brett til C.S 1,6


Anbefalte innlegg

Driver med å skal konstruere et nytt brett til CS 1.6, men, er litt tom for ideer. Aner virkelig ikke hvor jeg skal starte. Første gang jeg har totalt blokade for inspirasjon.

 

Derfor lurte jeg på om noen der ute hadde noen ideer hva som kan lages? Om der er noen der ute som også er flink med å lage textures til CS tar jeg gjerne i mot dem også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du kan jo lage en kopi av huset ditt f.eks? :D

Støttes!! eller sentrum i byen... :dribble:

Hm, hadde tenkt noe med et sentrum av et eller annet slag, men synes der er for mange CS maps som omhandler det. Kanskje prøve noe nytt :p

 

Eget hus er egentlig ikke noe morsomt CS brett synes jeg. Siden huset mitt ikke er noe serligt stort blir det ikke rare brette av det, har 2 etasjer, men fremdeles, ikke så stort at det blir noe serligt til brett, kanskje toppen 2 spillere ;)

Lenke til kommentar

Store åpne sletter er ikke favoritten til HL engien, og kan resultere i et laget gameplay, så litt variasjon, brud i det hele.

 

Er mer eller mindre sluttet å gå på svære LAN partys. Er som regel fulle av fjortisser som bare spiller CS og gauler konstant. Og for ikke å glemme "stereo annlegg" folka som tar med hele anlegge for å sørge for at ingen trives, nei huff. Små lokale LAN partys med nermeste venner og en grandiosa, da er det bra nok for meg :p

 

Er litt usikker på om jeg skal lage noe stort, smått, eller mellom stort. Dvs 8, 16 eller over 20 spillere, men da blir det et HELVETTES stort map.

 

Takker for gode forslag, men om dere vil ha ting fra virkeligheten, må jeg be om noen bilder fra stedet, og kanskje en texture WAD med de nødvendige midler for å lage det, om ikke blir det likt layout men ulik texture bruk. Man tar det man har.

 

Om noen føler for å lage noen WAD filer eller Modeller til nytt brett er det bare å sette i gang, skal se hva jeg ikke klarer å sette inn :D

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...