Gå til innhold

Minnekort og S700


THacker

Anbefalte innlegg

Nå begynner endelig S700 og nærme seg, og jeg lurer velddig på om den støtter Memory Stick PRO duo ?

 

Jeg er klar over at dette ikke er spesifisert fra SE's side, men det virker som noen allerede har fått telefonen... kan noen av dere prøve?

 

Jeg veit at P910 støtter PRO utgaven av memorystick....

 

Det er så utrolig kjedelig å måtte begrense seg til 128mb som "ikke PRO" utgaven kun støtter........... Hadde vært veldig takknemlig for svar, så jeg slipper å kaste bort 1000 kr hvis det ikke funker... ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg var på en mobilmesse tidligere å år hvor vi fikk se s700. der ble det opplyst at den kom til å ha støtte for minnkort opp mot 1gb. men det ser ut som at de har ombestemt seg og gått for memorystick duo. edtte kan ha noe med kostnader å gjøre.

Endret av karce
Lenke til kommentar
Nei den støtter ikke PRO! Les igjennom testene og omtalene til S700 så finner dere ut av det.

Jeg har lest alt av omtaler osv, og jeg skrev jo i åpningsposten at jeg er klar over at i følge SE støtter den ikke PRO.

 

Men jeg veit om flere telefoner med samma greia, at de er kompatible med pro mener jeg... Derfor håpa jeg....... :) Det er jo derfor jeg maser om noen som allerede har den, kan teste det...

Endret av THacker
Lenke til kommentar

Selv om SE har hatt en formidabel økning i norge, er vi fortsatt veeeeeeeldig liten i verdensmålestokk for SE. Derfor er det nok mange kremtelefoner som aldri blir lansert i norge.

 

Husk at vi som er her inne er unntaket. Det er ikke mange som er så opptatt av dette at de sjekker ut alle modeller på verdensbasis.

 

For alle de andre ( som er mange MAAANGE flere enn oss "fanatikere" ), trengs det store reklamekampanjer som koster flesk, og med tanke på folketallet i norge er det ikke lønnsomt.

 

Derfor lanseres det mange "amatør-telefoner" og ikke så mange "proff-telefoner". De har et mye større salgspotensial enn f.eks en S700.

 

Og med tanke på prisen virker det ikke som om at de vil selge så mange av S700 heller. Hvor mange reklamer har dere sett for P800-P900?...ingen. Og hvor mange for T610-K700?....maaaange. Og hvor mange for S700?.... det gjenstår å se. Jeg tror ikke det blir mange, om noen.

 

Ergo, telefonen er ikke prioritert for de vet at de ikke kommer til å selge mange av den, for hvem trenger egentlig 262k og mp-kamera? Ikke den gjengse bruker, de trenger noe de kan ringe med, og som kanskje har et VGA-kamera og MMS.

 

Det er vi "fanatikere" som lider her! SER DERE IKKE DET SE!!

Endret av Dinsdale
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...