Jump to content
Sign in to follow this  
MattMan

Det kjører "fortsatt" ikke godt nok! =(

Recommended Posts

Hei hei, ny på forumet.

Uansett, så har jeg nå:

 

MSI KT6V-LSR Hovedkort

AMD Athlon XP 2800+ 2.08 GHz

Crucial PC 2700 512 RAM

Sapphire Radeon 9800 Pro 128

120 GB Harddisk.

 

Men, jeg får fortsatt ikke en god framerate på spill som f.eks Far Cry og Doom 3 på de aller dårligste detaljene, og den dårligste oppløsningen. Hvor ligger feilen? For dårlig CPU? :hmm:

 

Takker!

 

-MattMan

Edited by MattMan

Share this post


Link to post

Tja, jeg installerte fra cd'en som kom med grafikkortet jeg netopp har kjøpt.. Kanskje lurt å oppdatere.

Dere tror altså ikke det er prosessorskifte som er nødvendig?

Share this post


Link to post

far cry MÅ ha et minimum på 1gb minne vist du skal opnå noen gode resultater....

Samme gjelder vel for doom3..

512*3 hadde nok gjort susen. men det koster jo da...

Share this post


Link to post
far cry MÅ ha et minimum på 1gb minne vist du skal opnå noen gode resultater....

Samme gjelder vel for doom3..

512*3 hadde nok gjort susen. men det koster jo da...

Men hvis det er problemer selv på lavest oppløsning så er nok problemet driverne og ikke ram'en? Uansett så er 1GB mer enn nok. 1.5GB er overkill

Share this post


Link to post
far cry MÅ ha et minimum på 1gb minne vist du skal opnå noen gode resultater....

Samme gjelder vel for doom3..

512*3 hadde nok gjort susen. men det koster jo da...

Kjører Far cry meget bra jeg, og har "bare" 512 MB ram. Har ingen problemer med det og da står det på High og 1024*768. Rart. Samme for Doom 3.

Edited by Bear^

Share this post


Link to post

Trenger jeg kanskje å laste ned drivere for andre ting en grafikkortet?

Må jeg avinstallere driveren jeg bruker nå før jeg installerer den fra OmegaDrivers?

 

Takk :love:

Share this post


Link to post

Bror min sin pc med følgende specs:

 

-AMD 64 3000+

-512MB Corsair Value

-R9800 Pro 128MB

 

Kjører Far Cry smooth ( er relativt kresen på fps) i 1024x768, Alt på Very High utenom Textures som er på High. No AA eller Af seff :p

 

Så som andre har sagt er nok problemet noe annet enn for lite minne :hmm:

Edited by M@R7!N

Share this post


Link to post
Trenger jeg kanskje å laste ned drivere for andre ting en grafikkortet?

Må jeg avinstallere driveren jeg bruker nå før jeg installerer den fra OmegaDrivers?

 

Takk  :love:

Last ned Catalyst 4.8 eller 4.9 fra ATI så ordner det nok seg. Det gjorde jeg, og da funket det som bare juling. Har samme grafikk kort og noenlunde samme PC konfig.

 

 

edit:skriveleifer

Edited by tulling03

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...