Gå til innhold

For svak strømforsyning?


Anbefalte innlegg

Kan en for svak strømforsyning føre til at hele systemet "fryser"? Jeg har problem med at PC'n "henger" seg, det vil si, bildet fryser, ingen input hjelper, og så sier det "PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP..." helt til jeg trykker reset knappen, som er det eneste som virker (eventuelt trekke ut strømkontakten).

 

Kan en sånn feil være på grunn av for svak strømforsyning? Er usikker, i og med at det durer i vifter og HD'er og greier fortsatt selv om systemet fryser.... har nylig kjøpt et x800 Pro kort, og det er etter installasjon av det at jeg har hatt problemer. Det hender også at systemet bare rebooter helt spontant (har så langt bare hendt når jeg spiller Battlefield 1942).

 

Hjelp :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Setter pris på at folk prøver å hjelpe, uansett, men les topic om igjen. Jeg spør om de(n) feilen(e) jeg har opplevd kan forårsakes av for svak PSU, jeg spør ikke om hva annet som eventuelt kan forårsake det... alt jeg egentlig trenger er et ja/nei :blush:

 

EDIT: Jeg opplever samme feil både med en 400W Q-TECH PSU og en 360W Chieftech PSU (dog har sistnevnte PSU vært gjennom et lite uhell og er nok ikke helt pålitelig når det gjelder ytelse...)

Endret av Electrolite
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...