Gå til innhold

Problem med western digital 200 gb BB


Ekorre

Anbefalte innlegg

Har en liten nøtt her. i morges når jeg skulle sette på mp3 var alle mine mp3 blitt corrupted. jeg slettet partisjonen fra disken og fyrte opp partion magic for å partisjonere den på nytt. Da viste plutselig partition magic disken som en 127 gb disk. disken er av typen western digital 200 gb BB. Disken står på en promise tx2 ide-kontroller sammen med 3 andre av samme type. disse kommer opp i partion magic som 186 gb. har ingen anelse hva som kan ha skjedd. noen som har? har prøvd og lagt til den .reg fixen igjen og oppdatert med ny service pack. kjører winxp med sp1. Kan det være bad sectors som gjør at windows ikke klarer å lese alt?

all hjelp mottas med glede. har forresten oppdaget at flere filmfiler også er blitt corrupte i løpet av natten. dette på en annen disk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har nå funnet problemet. Det viser seg at når jeg idag kom over de magiske 127 gb used space på mine disker som befant seg på promise tx2 kontrolleren så ble det bare rot. omtrent alt av data ble corrupt. har nå flyttet de store diskene over på hovedkortets ide kontroller og mine 120 gb disker over på tx2 kontrolleren. dette ser ut til å fungere bra. nå er jeg hvertfall 600 gb med film og musikk fattigere men en erfaring rikere:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...