Gå til innhold

pixelfeil og angrerett


lilleninni

Anbefalte innlegg

Hei. jeg kjøpte en ctx s721a 17" lcd-skjerm på ukens tilbud på komplett.no i forrige uke (da kostet den 2795,-), fikk den på lørdag, og hipp hurra, det er to døde pixler på den. snakket med komplett idag, og de sa at den ikke byttes hvis det er færre enn 5 døde pixler. har noen erfaringer med dette? snakker de sant? bør jeg evt bruke angreretten?

 

min største motforestilling mot å bruke angreretten er at da må jeg jo etter all sannsynlighet betale langt mer for samme eller tilsvarende skjerm.

 

har noen av dere noen gode råd til meg? (bortsett fra å massere skjermen, har prøvd det, og det funket ikke...)

 

må si at ellers er jeg veldig fornøyd med skjermen, har ikke merket noe til dårlig responstid, selv om det er oppgitt 25 ms. nå har jeg heller ikke spilt noen avanserte spill, men jeg har sett et par filmer på den, og det funket helt fint. selvsagt bortsett fra den hvite konstant lysende pixelen øverst på skjermen, og den røde nede i venstre hjørne.

 

håper på mange gode innspill!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo ikke få byttet den (til en ny skjerm) pga pikslene, er jo innenfor akseptable grenser - men du kan jo som sagt sende den tilbake innen 14 dager og få igjen pengene dine.

 

Er ofte et par døde piksler på skjermer - kommer jo an på om du irriterer deg lysegrønn over det eller om du synes det er helt ok.

 

Ctx har en + (pluss) serie der de har "ingen døde piksler" garanti, men jeg antar de skjermene koster mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...